Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya dışişleri türk halkı bel ve sırt ağrıları nasıl geçer fenerbahçe konyaspor

Diyarbakır’da terörist polise atacağı bombayla yaralandı
Olay, merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 262 ile 263'üncü sokağın kesişiminde yaşandı. Bir evde patlayıcı hazırlayan terörist, hazırladığı patlayıcı ile sokağa çıktı. Teröristler sokağın kesişimine geldiği sırada, hazırladıkları patlayıcı bir teröristin elinde patladı. 

HASTANEYE KALDIRILDI
Patlama sırasında büyük bir gürültü yaşandı. Mahalleli durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri kısa süre içerisinde zırhlı araçlarla olay yerine geldi. Kanlar içinde yerde yatan şahsı gören polisler, durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Şahıs, bölgeye gelen ambulansla önce özel bir hastaneye ardından ise Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda özel harekat polisi gelerek güvenlik önlemlerini arttırdı. 

KOPAN PARMAKLARINI POLİS BULDU
Hastanede tedavi altına alınan teröristin, kopan parmakları da olay yerinde bulundu. Teröristin kopan parmakları da sağlık görevlileri tarafından hastaneye götürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.