Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Doğan Holding'in merkez binasında arama

Emniyet yetkilileri sabahın erken saatlerinde Doğan Şirketler Grubu Holding'in Üsküdar'da bulunan merkez binasına gitti.

DOĞAN HOLDİNG'E FETÖ ARAMASI

Gelen ayrıntılara göre polis ekiplerinin arama yapmasının sebebi tutuklanan Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu hakkında yürütülen FETÖ/PYD soruşturması olduğu belirlendi.



SABAH SAATLERİNDE GÖZALTILAR

Odatv'nin edindiği bilgiye göre Holding'de gözaltılar var. Holding Avukatı Erem Turgut Yücel sabah saatlerinde evinden gözaltına alındı. Şirketin eski CEO'su ve Doğan Holding şirketlerinde yöneticilik yapan Yahya Uzdiyen de gözaltına alındı. Her iki isim de FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun ifadesinde sıkça geçiyordu.

DOĞAN HOLDİNG KAP'A AÇIKLAMA YAPTI

Arama üzerine Doğan Holding Kamu Aydınlanma Platformu'na (KAP) bir açıklama yaptı:

"Bu sabah Şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel'in ve eski Yöneticimiz Yahya Üzdiyen'in, daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu'nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır.

Sözkonusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi çalışma ofislerinde yapılmış olup, Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır.

Şirketimiz ve bağlı ortaklıkları faaliyetlerine aynen ve kesintisiz olarak devam etmektedir. Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır"


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.