Öne Çıkanlar rusya çatışma fenerbahçe ahmet davutoğlu haber

Doğan Medya'da temizlik devam ediyor..
Hürriyet Digital Yayın Koordinatörü Eyüp Can, Hürriyet çalışanlarının yanı sıra Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Ahmet Özer ve Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin’in de katıldığı bir toplantıyla görevden alındı.

DAHA ÖNCE DE RADİKAL'DE ÇALIŞIYORDU


Eyüp Can, Hürriyet Digital Yayın Koordinatörlüğü’nden önce Radikal’in Genel Yayın Yönetmenliği’ni yapıyordu.

BÜLENT MUMAY DA KOVULMUŞTU


Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin’in özel danışmanı görevini sürdüren Bülent Mumay'ın da geçen ay işine son verimişti.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dağlıca açıklaması: '400 milletvekili alınsaydı bunlar olmazdı” tweet’ten sonra Hürriyet Dijital Medya Grup Koordinatörlüğü görevinden alınan Bülent Mumay, gazetenin yayın yönetmeni Sedat Ergin'in özel danışmanlığına getirilmişti. Yaklaşık 40-45 gün süreyle gazeteyi Sedat Ergin'le birlikte hazırlayan Mumay'ın Hürriyet'teki görevine son verilmişti.

Mumay, iktidara yakın olarak bilinen medya tarafından sıkça hedef gösteriliyor, 'provokatif, kışkırtıcı ve yalan haberler' yapmakla suçlanıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.