Öne Çıkanlar esed chp komplohaber devlet bahçeli Almanya

Doğu Perinçek'ten Rus uçağının düşürülmesi ile ilgili açıklama!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bugün sabah saatlerinde Türk F-16 uçakları tarafından SU 24 tipi Rus savaş uçağının düşürülmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Perinçek, Rus uçaklarının düşürülmesiyle 'Türkiye'nin bütünlüğüne ve geleceğine' kastedildiğini söyledi.

Perinçek'in açıklaması şöyle: "Rus uçağının düşürülmesi ister yerden ister havadan olsun, Türkiye'nin bütünlüğüne ve geleceğine kasteden bir uygulamadır. Türkiye vatan bütünlüğünü ancak bölge ülkeleriyle ve Rusya, Çin, Türk Cumhuriyetleri gibi Asya ülkeleriyle işbirliği yaparak koruyabilir.

Bölücü teröre karşı mücadele, ancak Batı Asya Birliği ve Avrasya Birliği perspektifiyle başarıya götürülebilir.

"AMERİKA PLANLARI TÜRKİYE'Yİ TUZAĞA SÜRÜKLER"

Tayyip Erdoğan-Davutoğlu yönetimi Rusya'ya karşı bu eylemleriyle Türkiye'yi bölmek isteyenleri sevindirmiştir. Daha önemlisi ABD planları doğrultusundaki uygulamalar Türkiye'yi tuzağa sürükler. İlerde giderilmesi zor sonuçlar doğurur. Bu kadar kritik koşullarda Türkiye'nin Tayyip Erdoğan-Davutoğlu yönetimiyle güvenliğini sağlayamayacağı ve karanlık ortamlara sürüklenmesi olasılığı halen en ciddi tehdittir. Bu iktidar Türkiye içinden bir güvenlik sorunu olmuştur. 24 Temmuz'da başlayan bölücü teröre karşı mücadele ancak tutarlı bir dış siyasetle başarıya ulaştırılabilir.

Vatan Partisi ülke bütünlüğü için Batı Asya Birliği'ni kurma çalışmalarına devam ediyor. Vatan Partisi teröre karşı mücadelede Rusya, Çin ve Türk Cumhuriyetleri'yle işbirliği siyasetini hayata geçirmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.