Öne Çıkanlar güncel haberler saldırı otel tanıtım filminin faydaları zip tavan perdesi Recep Ercan Keskin Maske

Dört ülkeden İncirlik'te 'IŞİD' toplantısı
Adana'daki İncirlik Üssü'nde Türkiye, ABD, İspanya ve Katar'dan askeri yetkililer, Suriye ve Irak'ta IŞİD'le mücadele konusunda bir toplantı gerçekleştirdi.

Suriye ve Irak'ta IŞİD'e karşı operasyon yürüten koalisyon güçlerinin merkezi haline gelen Adana'daki İncirlik Hava Üssü'nde ABD, Türkiye, İspanya ve Katar Hava Kuvvetleri Komutanlığı görevlileri, uçuş ve yer güvenliği toplantısı yaptı. Toplantıda dört ülkeden uzman askeri yetkililer birer sunum gerçekleştirdi.

Sputnik'in haberine göre İncirlik Hava Üssü'ndeki güvenlik toplantısına ABD'nin 39'uncu Taktik Grup Komutanlığı, Türk Hava Kuvvetleri 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı, Katar Hava Kuvvetleri ile İspanya Patriot Birimi ekibi katıldı.

Öte yandan ABD Savunma Bakanı Ashton Carter'ın da yarın üsse moral ziyaretinde bulunacağı bildirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.