Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Dumanlı'nın kaçışıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı
Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik soruşturmalar nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan ve son olarak ABD’nin New Jersey eyaletinde görüntülenen Ekrem Dumanlı’nın kaçışıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Dumanlı ilk olarak Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki Almanya Büyükelçiliğiyle temasa geçerek sığınma hakkı elde etmeye çalıştığı ancak olumsuz yanıt aldı. Dumanlı için, Türkiye kökenli üst düzey bir Alman siyasetçi (Cem Özdemir'den şüphe ediliyor) de devreye girdi ancak o da başaramadı.



(Cem Özdemir)

KABİL DE KABUL ETMEMİŞ

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Afganistan’da görevli üst düzey iki askeri yetkili de Almanya’nın Kabil Büyükelçiliği aracılığıyla bu ülkeye sığınma girişiminde bulunmuş ancak bu girişimlere de olumsuz karşılık verilmişti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.