Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

Dünyada iktidar olamayan CHP Mars'ta iktidar olmaya çalışıyor!

'Bu dünyada başarılı olamayan CHP Mars'ta başarılı olmak için yatırım yapıyor' söylentilerine neden olan Mars'ta yaşam alanı oluşturma projesi şimdiden alay konusu oldu.

Mars’ta yaşam alanı planlayan CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, “Mars’ta yaşam alanı oluşturduk. 100 kişinin yaşayabileceği bir orada alan oluşturduk. Orada bir yaşam atmosferinin oluşturulduğu bir yaşam alanı var, bitkilerin üretilebildiği, insanların yaşayabileceği bir ortamın konfor koşulları içerisinde sağlandığı bir alan oluşturduk” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, ANKA’ya Mars’ta yaşam alanı planlamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

“MARS’TA YAŞAM ALANI OLUŞTURDUK”

Mars’ta yaşam alanı planladıklarını ifade eden Yedekci, “Aslında emekli aylığının artması, asgari ücretin yükselmesi için Mars’ta yaşam alanı planladık. Nasıl bir ilişki var, doğrudan bir ilişki var. Türkiye artık yapay oluşturulan gündemlerden uzaklaşmalı ve kendini bilime, fenne, teknolojiye doğru yönlendirmelidir. Mars’ta yaşam alanı oluşturduk” dedi.

“HER ŞEY VAR ORADA”

Orada bir suni atmosferin oluşturulduğu, buradan üç boyutlu printerların götürülerek orada bir yaşam atmosferinin oluşturulduğu bir yaşam alanı var, her şey var orada, bitkilerin üretilebildiği, insanların yaşayabileceği bir ortamın konfor koşulları içerisinde sağlandığı bir alan yarattık. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.