Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

NTVSPOR'a konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç süreçlerini anlattı.

"ÜYELERİMİZ ATATÜRKÇÜ OLMAK ZORUNDA"

Hakan Şükür ve Arif Erdem'in disipline sevkini ve ihraç sürecini anlatan Özbek, Galatasaray'ın tüzüğünde yer alan maddeleri okudu ve ihraçların gerekçelerini belirtti.

Özbek, 'Üyelerimiz FETO'cu değil Atatürkçü olmak zorundadır' diyerek; "Kulübümüzün kuruluş amaçları arasında vatansever, Atatürkçü gençleri yetiştirmek vardır" dedi.



 

"GENEL KURULDA PROVOKASYON YAPILDI"

"Tüzüğümüzün ilgili maddelerine aykırı olduğu, kulübümüzün değerlerine aykırı davranışı nedeniyle Hakan Şükür'ün üyeliğinin sonlandırılması kararı alınmış. Genel kurul Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracını reddetti. Genel kurulda provokatif eylemler yapıldı. Hakan Şükür ve Arif Erdem'in geçmişte Galatasaray'da oynaması duygusallık yarattı. Ertesi gün olağanüstü bir şekilde yönetim kurulunu topladım ve Hakan Şükür ile Arif Erdem'in ihracını kararlaştırdık.

"İHRAÇ SEBEBİ TERÖRE BULAŞMALARI"

"Teröre bulaşmış birinin üyeliğini sürdürmesi mümkün değil. Tüzüğün 6 yıl aidat ödememelerinin bize verdiği yetkiyi kullandık. Hakan Şükür ve Arif Erdem'i kesinlikle terör örgütlerine olan bağlantısı nedeniyle ihraç ettik. Ama bizim ana argümanımız terör örgütü ile olan bağlantıları. Galatasaray'ın üzerinde böyle bir gölgenin kalmasını kabul edemeyiz. Ben böyle bir karar beklemiyordum. Beni çok üzdü. Ondan önceki oylamada 5 kişi tak tak tak ihraç edildi çünkü. Biz sadece tüzüğün bize verdiği bu yetkiyi kullandık ama ana argümanımız bu şahısların FETÖ/PYD ilişkisiydi. Yani kimse bu ihracı basit bir üye aidatını ödeme konusuna bağlandırmasın."

"KADİR ÇETİNÇALI HAKKINDA KARAR ALACAĞIZ"

"Genel kurulda provokatif bir konuşma yapan Kadir Çetinçalı ile ilgili bir karar almayı düşünüyoruz. Galatasaray geleneğine yakışmayan bir konuşmaydı. Yönetim kurulu olarak bu konuyla ilgileneceğiz."

"PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

"Yönetim olarak ibra edildik. Kongre üyelerine teşekkür ediyorum. Yapacağımız değişiklikleri 3 sene gibi bir zamana sığdırmak zorundayız. Çalışmalarımız hızlandırdık. Finansal kaynakları yaratmak için elimizdeki enstrüman gayrimenkuller ve elimizdeki projeler. Kemerburgaz tesisleri için henüz bir başlama tarihi yok. Tesisler tamamlanana kadar Florya'da devam edeceğiz. Galatasaray, söz verdiğim gibi rahat bir döneme kavuşacak. Bütün gücümü, verdiğim sözleri yerine getirmek için kullanıyorum."

"KARDEŞİM ÜZERİNDEN VURMASINLAR..."

"Teknik direktörümüz Igor Tudor'un antrenmanları biraz daha farklı ve ağır. Takım ilk başlarda zorlandı ama şu an alıştılar. Mehmet Özbek, Mehmet Özbek'tir. Kardeşimin kulübe son derece faydalı olduğunu düşünüyorum. Kimse kardeşim üzerinden kulübe vurmasın. Önümüzdeki sene taraftarımızın son derece memnun olacağı bir sistemle devam edeceğiz. Protesto haktır ancak maç başında 'istifa' demenin ne anlamı var. Başakşehir maçındaki protestoları kabul etmiyorum. Daha maçın başıydı. Benim taraftarı mutlu etmek en başta gelen görevlerimden bir tanesi. Onların söylediklerini dikkate almamak mümkün değil.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Senayi Ekici 7 yıl önce

Galatasaray dan ayrılıyorum. Benim için Galatasaray bitmiştir.