Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Emin Çölaşan'dan askerlerin namaz kıldığı fotoğrafa tepki

Sözcü yazarı, Mehmetçik'in 'din ticareti ve din sömürüsü'ne alet edildiğini iddia etti, söz konusu 'din sömürüsünün' Abdullah Gül'le birlikte başlayarak şu an da devam ettiğini ileri sürdü.

Çölaşan askerlerin topluca bayram namazı kılarak dini siyasete alet edenlerin ekmeğine yağ sürdüğünü de bugünkü yazısında belirtti.

"DAHA ÖNCE ASKERLERİN NAMAZA KARIŞTIRILDIĞINA ŞAHİT OLMAMIŞTIK"

İşte o yazıdan bazı detaylar, Çölaşan'ın rahatsız olduğu noktalar:

"Bu iktidar dönemine kadar Türk askerinin toplu namaz kılma olayına karıştırıldığına hiç tanık olmamıştık. Din ticareti ve din sömürüsü hep vardı ama işin içine asker ve polis karıştırılmazdı. Bunu cumhurbaşkanlığı döneminde Abdullah Gül başlattı… Ve günün birinde Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı camisine gidip askerlerle birlikte cuma namazı kıldı. Türk askeri figüran olarak kullanıldı.

"ASKERLER NAMAZA DURDURULMUŞ"

Dün medyada görmüşsünüzdür…Güneydoğu'da sınır karakollarında görevli askerlerimiz yine toplu namaza durdurulmuş. Fon ve görüntüler ona göre ayarlanmış…"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ibrahim 8 yıl önce

Kiliseyemi gidecekler hödük herif tabi namaz kalacaklar orası peygamber ocağı bunu sizin gibi satılmışlar anlayamaz

Avatar
Saadet 8 yıl önce

Niye rahatsız olmasın adam din düşmanı

Avatar
EJDER 8 yıl önce

ALLAH akıl fikir versin. gerçi bu yaştan sonra verse ne faydası olur oda tartışılır. sana ne askerin namazından derdi senimi gerdi asker namaz kılamaz diye fetvamı aldın yoksa. Askerin namazı seni niye rahatsız etti onu bi açıklasan.

Avatar
Recai 8 yıl önce

Tüm Hristiyan aleminde ordularının ibadet hanesi varken Türkiye cumhuriyetinde neden olmasın ki en doğal hakkıdır boş konuşmak iyi bir şey deği.

Avatar
Gökhan 8 yıl önce

Bu ve bunun gibiler toplumda yüz bulan iki satır yazıyla milyonları cebe indirip insanları bir birine düşürüp kandan karmaşadan geçinen tipler hayır mübarek gün ne yazayım da bok atayim ses getirsin diye bok at izi kalsın diyen tipler demekki askerin namaz kılması batmış bu yavsaga Öyle deyinceye kadar Allah kabul etsin de geç tabiki Allahın yanında senin duan kabul görürse it

Avatar
muhammet 8 yıl önce

Uan bayram namazı toplu kılınıyo ondan olmasın

Avatar
Hünkar 8 yıl önce

Bizim müslüman askerimizin namaz kılması senin gibi hristiyanları rahatsız eder. Bizleri de mutlu eder.

Avatar
harun 8 yıl önce

asker insan değil mi... onların birey olarak namaz kılma hakkı yok mu... askerlik alanında namaz yasak mı yani.