Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Emlak Sektöründe Kalite Artıyor

Emlak sektörü adına son zamanlarda önemli çalışmalar yapılmaktadır. Yapılan çalışmalarda hizmet kalitesi artırılmış ve sektörde canlandırma yoluna gidilmiştir.

TS 11816 Sayılı Yasa Çıktı

Emlak adına kanunlarda her geçen gün yeni düzenlemeler yapılıyor. Emlak alım satımlarında en önemlisi noktanın sözleşme imzalanması ve gerekli belgelerin temin edilmesi belirtilmiştir. Bu anlamda açıklamalar yapan İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, yeni bir yasanın çıkartıldığını belirtti. Bu yasa kapsamında emlakçıların hizmet alanları genişletecek ve doğru hizmetlerin sunulması sağlanacaktır.

Emlakçılara Belge Zorunluluğu Şartı Getirildi

Emlakçıların yaptığı çalışmalarda daha önce belge niteliğinde herhangi bir şart bulunmamaktaydı. Ancak son olarak yürürlüğe giren yasa olan TS 11816 sayılı kanuna bağlı olarak; emlakçıların belge zorunluluğu şartı düzenlendi. Bu anlamda emlak alım satımlarında görev alan emlakçıların belge taşıması ve bu sayede bireylerin işlemlerinin güvence altına alınması sağlandı. Bu sayede hem emlak sektörü hem de gayrimenkul yatırımları konusunda güvenilir çalışmalar yapılacak ve bireylerin aklında soru işareti kalmayacaktır. Gayrimenkul yatırımı yapacak bireyler, belgesi bulunan emlakçılarla çalışmalı ve onlardan alım satım yapmalıdırlar.

Emlakçıların Yasalardaki Hakkı Genişletildi

Haberin Devamı İçin: Emlak Sektöründe Kalite Arttı Diğer Emlak Haberleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.