Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Enerji Bakanlığı'ndan flaş hamle!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın yönetmeliği ile Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu’nun (UMREK) kuruluşu, üyelerinin seçimi ve görevleri belirlendi.

TMMOB SAF DIŞI KALDI

Yönetmeliğe göre, komisyona seçilecek mühendis üyeleri TMMOB öneremeyecek.

ÜYELER NASIL SEÇİLECEK

Bunun yerine yönetmeliğe göre komisyona üye olarak seçilmek isteyen meslek odalarına üye maden, jeoloji, jeofizik, harita, metalürji mühendisleri direkt MİGEM’de oluşturulan yeterlilik ve seçim komitesine başvuracak. Komite de komisyon için 4 aday önerecek. Bu adaylar arasından komisyona 2 üye seçilecek.

YETKİ BAKANDA

Komisyon üyelerinin seçiminde tek yetkili ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa kaplan 7 yıl önce

mimarlar odası dışardaki haçlıların içerdeki taşeronlarından bir tanesidir,bize benzerler ama asla bizden değildirler,çok dikkat edilmesi gereken kuruluşlardan bir tanesidir,devletmiz bu ve bunlar gibi dış mihrak taşeronlarına çok dikkat etmeli ve abluka altında tutmalıdır.Nokta