Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Enez'den Yunanistan'a gitmeye çalışan mülteci botu alabora oldu!

Edirne'nin Enez ilçesinden Yunanistan'a yasadışı yollardan gitmek amacıyla Ege Denizi'ne açılan Suriyeli mültecilerin bulunduğu bot alabora olurken, meydana gelen olayda 1 mülteci hayatını kaybetti, 5'i de kayboldu.

Dün gece Boztepe mevkiinde Suriyeli kaçakları taşıyan bot alabora olurken, denizdeki balıkçıların durumu fark etmesi üzerine botta bulunan kaçaklardan 2'si kurtarıldı. tarafından fark edilen bottaki Suriyelilerden 2’si kurtarıldı. Boztepe mevkiine gelen Çanakkale Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, denizde 1 Suriyelinin cesedini buldu.

Kıyıya çıkarılan Suriyeliler, botta 5 kişinin daha olduğunu ve kaybettiğini öne sürmesi üzerine Sahil Güvenlik ekiplerince gün boyu arama yapıldı ancak herhangi bir ize rastlanmadı.

Enez'den Yunanistan'a gitmeye çalışan mülteci botu alabora oldu! 1 ölü 5 kayıp...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.