Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Ensar Vakfındaki tecavüz olayı davası başlıyor
Karaman'da 10 erkek öğrenciye 'cinsel istismarda' bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve hakkında 600 yıla kadar hapis cezası istenen sınıf öğretmeni 54 yaşındaki Muharrem B.'nin yargılanmasına bugün başlanıyor.
İnfiale neden olan tecavüz davasının duruşması öncesi kentte geniş güvenlik önlemi alınırken Karaman Valiliği, dava süresinde her türlü basın açıklaması, eylem ve gösteriyi yasakladı.
Karaman'da kentin en önemli okullarından Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'ndan görevli sınıf öğretmeni Muharrem B., Ensar Vakfı ile Karaman İmam Hatip Okulları Mezunları Derneği'ne (KAİMDER) ait kayıt dışı yurtlarda barınan 10 erkek öğrenciye 'cinsel istismarda' bulunduğu iddiasıyla geçen 5 mart günü tutuklandı.

İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Mağdurlardan 7'sine tecavüz, 2'sine cinsel istismar, 1'ine de müstehcen görüntü izletip taciz etmekten 600 yıla yakın hapsi istenen sanık Muharrem B., 'kasten yaralama' 'çocuğu müstehcen yayınları okumaya ve seyretmeye teşvik', 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı', 'cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyet yoksun kılma', 'çocuğun cinsel istismarı' suçlamalarından bugün Karaman Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yargılanacak. Kapalı oturum olarak yapılacak duruşmaya basın mensupları da alınmayacak. 

Karaman Ağır Ceza Mahkemesi bugünkü duruşma öncesinde, peş peşe yapılan ön duruşmalarla mağdur çocukları dinledi ve mağdurların ifadelerini aldı. Görüntüye alınan mağdur çocukların anlattığı olaylar, duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile tutuklu olduğu Ereğli Cezaevi'nden katılacak Muharrem B.'ye sorulacak. 

VALİLİKTEN YASAKLAMA

Karaman Valiliği de duruşma nedeniyle, davanın devam ettiği süre boyunca Karaman il sınırları içerisinde her türlü toplanma, basın açıklaması, toplantı, gösteri yürüyüşü, miting, oturma eylemi, stant açma, çadır kurma gibi etkinliklerin yasaklandığınıresmi internet sitesinden duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kursat 8 yıl önce

zaten bu akp li k*rtlerden hersey beklersin