Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli deniz yücel cemil bayık

Erdoğan'a yoğun ilgiyi Twitter hazmedemedi!
300 bin mesajla Twitter'ı sallayarak dünya da TT listesinde birinci olan #WeLoveErdogan etiketine Twitter tarafından sansür uygulandı. 300 bin tweet atılan ve 149 bin 305 RT alan #WeLoveErdoğan etiketi TT listesinin 1.sırasından düşürüldükten sonra silindi.

TWİTTER'DAN SKANDAL DEĞİŞİKLİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında Twitter üzerinden başlatılan #WeLoveErdogan etiket kampanyası dakikalar içerisinde dünya gündemine girdi. Ancak Twitter WeLoveErdogan etiketine 2 saat tahammül edebildi.  Twitter 300 bin kişinin katıldığı Erdoğan'a destek etiketini kaldırıp onun yerine sadece 900 tweet alan "#TürkDiktatörüABD" adlı çirkin etiketi koydu.  Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek için vatandaşlar tarafından açılan "#WeLoveErdogan" başlıklı "hashtag" kısa sürede büyük ilgi görmüş, TT listesinin 1.sırasına oturmuştu.

TWİTTER TEPKİLERE DAYANAMADI

Gelen yoğun tepkiler sonrası Twitter, "#WeLoveErdogan" başlıklı "hashtag"i yeniden paylaşıma koydu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 8 yıl önce

hiç şaşırmadık neden acaba. Ama şı varki sıra tweet de gelecek.her şeyin bir sırası var.

Avatar
Koruma 8 yıl önce

Aaaaeeeaaoooooiiiiiaaaeeaaaaooooooooo aaaaoooeeeoooaaaaaaeeee