Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Erdoğan babasıyla arasında geçen diyaloğu anlattı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Diyanet İşleri Başkanlığı 'Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet' Temalı Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı. Burada kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı, bazı açıklamalarda bulundu.

"MÜSLÜMANIM DE GEÇ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;
"Babama 'Laz mıyız, Türk müyüz?' diye sordum. Babam dedi ki 'Oğlum büyük dedem Mollaymış, ona sordum 'Dede biz Laz mıyız, Türk müyüz?' Büyük dedem de babama şu cevabı vermiş; 'Torunum, yarın öleceğuk, Allah bize Men Rabbüke, Ve men nebiyyüke, Ve ma dinüke sorularını soracak. Ve ma kavmüke diye bir soru sormayacak. Sana sordukları zaman Elhamdülillah Müslümanım de geç' demiş.

BİZİ BİRLEŞTİREN İSLAM

Bizim tek dinimiz var İslam. Bizi birleştiren İslam. Biz İslam'ın bütünleştirici çatısı altında toplanacağız. 'Gelin birlik olalım' demenin anlamı bu.
Allah'tan başka hiç bir güce kul olmadık, olmayacağız. Bize şah damarından daha yakın sadece Rabbimizdir. Allah'a itaat şart. Ama arkasından peygamberlere itaat de emrediliyor.

"ALLAH'TAN BAŞKA HİÇBİR GÜCE KUL OLMADIK, OLMAYACAĞIZ"

Biz bu operasyonlara birliğimizi, huzurumuzu tesis etmek için devam edeceğiz. Allah'tan başka hiçbir güce kul olmadık, olmayacağız. Bize şah damarından daha yakın olan sadece Allah.
DAEŞ, Boko Haram, El Kaide'nin tüm zulümleri sadece Müslümanlara karşıdır. Bu örgütlerin İslam'a verdiği zararları, İslam düşmanları dahi verememiştir.

CİHAD DİRİLİŞTİR

Arif Nihat Asya'nın dediği gibi; 'Ebu Leheb öldü' diyorlar: Ebu Leheb ölmedi ya Muhammed, Ebu Cehil kıtalar dolaşıyor. Cihad diriliştir, hayat vermedir, ihya etmedir, inşa etmedir. Bugün bir cihattan söz edeceksek en büyük cihad, bu İslam düşmanlarının ortaya çıkmasını sağlayan cehalet ve fitne ile mücadele etmektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hatice Basay Karakaya 8 yıl önce

Evet Cumhurbaskanim.Allahin Rahmeti o yüce insanlar Dedeniz ve Babanizin üzerine olsun sizi bu ümmete bas olarak yetistirdikleriicin.Mekanlar nur ve Cennet olsun.Peygamberimiz S.A.V.ve Sahabelerine komsu olmayi nasip etsin Yüce Mevlam.Allaha kulluk ve Peygambere ümmet olmaktan ayirmasin bizleri Rabbimiz.DUACINIZ VE davaniza gönül verenleriniz olarak sizi cok seviyoruz.Rabbim Saglik sihat versin ömrün uzun olsun