Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya dışişleri türk halkı bel ve sırt ağrıları nasıl geçer EKREM İNCEL

Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Durmayacak!
MÜSİAD'ın İstanbul'da düzenlediği iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede net mesajlar verdi."Buradan dünyaya sesleniyorum"diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede huzur sağlanana kadar operasyonların süreceğini söyledi.

'GARİBE SIRTIMIZI DÖNME HAKKIMIZ YOKTUR'

Bereket, ortağı çoğaldıkça artar. Ramazan ayını bu gerçeklerin şuuruyla yaşamak, hepimiz için en büyük kazanım olacaktır. Bizim ülke ve millet olarak, dünyadaki hiçbir mazluma, hiçbir garibe sırtımızı dönme hakkımız yoktur. Yakın çevremizden başlayarak ülkemizdeki tüm ihtiyaç sahiplerini gözetmenin yanında, Suriyeli misafirlerimize de Iraklı misafirlerimize de sahip çıkmalıyız.

'YENİ BİR HEYECANLA İLERLEYECEĞİZ'

Son üç yıldır ülkemizde ardı ardına yaşanan hadiselerin ekonomiyi yorduğunun farkındayız ama küçülttüğünü asla kabul etmiyorum. Gezi olayları, 17-25 Aralık Darbe Girişimi, bölücü terör örgütünün eylemleri, ardı ardına yaşadığımız iki genel seçim, Suriye'deki gelişmeler, Rusya'yla yaşadığımız uçak krizi gibi sorunlar gerçekten yorucuydu. İnşallah artık bu dönemi yavaş yavaş geride bırakacak ve yeni bir heyecanla, yeni bir güçle 2023 hedeflerimize doğru süratle ilerleyeceğiz

'BURADAN DÜNYAYA SESLENİYORUM'

Buradan dünyaya sesleniyorum. Terörle mücadelemiz, bu operasyonlarımız, huzur, sükun sağlanmadıkça durmayacaktır. Bunu, herkes böyle bilsin. Milletimiz evlatlarının kanı, canı, fedakarlığı pahasına elde ettiği huzur ve güven ortamını, 3-5 çapulcunun heba etmesine izin vermeyecektir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necati 8 yıl önce

Reis Allah yolunu açik etsin inşAllah

Avatar
ern 8 yıl önce

hala anlamadılar bizi hayretle karşılıyorum. bizim ecdadımızı tanımadılar. biz hilal uğruna tüm güneşleri feda edebilecek bir milletiz. onlar anlayana kadar durmayacağız!

Avatar
Ahmet Sedali. 8 yıl önce

ALLAH CC.yolumuzu aydın etsin birliyimizi güçlü kılsın başta sayın başkanımız seni ve bütün idari birimlerimizi muzaffer etsin seni çok ama çok seviyoruz ALLAH Sizi muhafaza etsin vatanımızı milletimizi korusun İNŞALLAH...

Avatar
ramazan 8 yıl önce

sayin cumhurbaskanim suriyeyi iraki dillendirdiginiz kadar dogu turkistanida dillendirmenizi sizden temenni ediyorum

Avatar
NACI USTA 8 yıl önce

NE OLURSA OLSUN SONUNA KADAR DEVAM.ALLAH BÜTÜN MUSLUMAN ASKERLERİNİ KORUSUN.VE YİNE ALLAH BUTUN KAFIRLERIN BELASINI VERSIN. KAHROLSUN ISRAEL VE DIGER KAFIR DEVLETLER.

Avatar
Umut candan 8 yıl önce

Bu vatan toprakları ellerine emanet
Bizlerde seninle sonunakadar geleceğiz
Usta Rte Reyis

Avatar
Recep 8 yıl önce

Bu topraklar için reis için islam için Allah şahit malını canını ailesini cocugu nu arksına bakmadan feda edecek yürekler var bu memlekette duyrulur.