Öne Çıkanlar güncel haberler saldırı otel tanıtım filminin faydaları metin gürcan zip tavan perdesi

Erdoğan'dan HDP'ye: Gelsin onlar kurtarsın sizi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16. MÜSİAD EXPO ve 20. Uluslararası İş Forumu Kongresi'nde konuştu.

Son zamanlarda olanları görmüyor musunuz? Yargımızın attığı adım var. Dokunulmazlıklar kalktı. Sadece onların değil. Bu dokunulmazlıklar kalktıktan sonra yargı üzerine düşen görevi yapıyor. Bunların bir kısmı kaçıp batıya, Avrupa'ya gitti mi? Buradan kaçan teröristlere onların cumhurbaşkanları, başkanları, bakanları bunlara kapısını açıyor. Acaba Türkiye Batı'nın teröristlerine onların bakış açısı ile açmış olsa o zaman bunların duruşları nasıl olur? Bu bumerang gibi sizi vuracaktır.S iyaseti dürüst yapın.

"GEÇ KALDINIZ YA!"

Vize serbestisi konusunda Türkiye'nin AB müzakeleri gözden geçirilmelidir diyorlar. Geç kaldınız ya. Biran önce gözden geçirin. Ama gözden geçirdiğiniz zaman nihai kararınızı verin.

"GELSİN ONLAR KURTARSIN SİZİ"

Adamlar parlamentoya girdi devlete meydan okuyor. Kimsin sen ya. Dokunulmazlığın kalktığı anda sen normal vatandaş gişbisin hesabını vereceksin. Vermediğin takdirde bedelini ödeyeceksin.Siz meydan okudunuz arkamızda PKK, PYD, YPG var dediniz gelsin onlar sizi kurtarsın.Bizim arkamızda terör örgütleri yok hak var, halk var.

Türkiye'de 3 milyon mülteci var şimdi. AB ile müzakereler biter Türkiye kapıyı açarsa biz onları nereye koyacağız diye düşünüyorlarmış.Onun için nihai noktayı koyamıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.