Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Erdoğan'dan Latin Amerika'da ABD'ye sert tepki gösterdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM'nin Latin Amerika'daki temsilciliğinde yaptığı açıklamada terörizmle mücadelenin ancak uluslararası düzeyde samimi bir iş birliği ile çözüme ulaştırılabileceğini söyledi.

Erdoğan, terörle mücadele konusunda en önemli ilkelerden biri de ayrım yapmamak olduğunu, terörün biri iyi biri kötü denilemeyeceğini vurguladı.

ABD PKK'YA SİLAH VERİYOR


Bunu bir örnekle açıklayan Cumhurbaşkanı, "Amerika, PKK'yı terör örgütü ilan ediyor ama PKK ile iş birliği içinde olan PYD'ye silah yardımı yapıyor" dedi.

Erdoğan devamında şunları söyledi:

"Terör örgütleri arasında ayrım yapmadan hepsiyle mücadele ediyoruz, terörün dini, ırkı, milliyeti olamaz. İslam asla teröre izin vermez. DAEŞ'in İslam ile uzaktan yakından alakası yoktur DAEŞ İslam'a zarar vermektedir"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 8 yıl önce

Sayın cumhurbaşkanımız her zaman vurgulamistir.müttefik dostgorunen ülkeler gizli .kapaklı terör örgütlerine destek veriyor Allah kahretsin dost görünen düşmanlari

Avatar
Bilal 8 yıl önce

Bize Dost olarak Allah , Rehber olarak Efendimiz S . A . V . Örnek olarak da Ceddimiz ve Tarihimiz yeter! Yeterki biz Ona dönelim, Ilayi Kelimetullah icin mücadele edelim...Batila inanan hic kimse ve Devlet dostumuz değil! !!

Avatar
engin erdem 8 yıl önce

O zaman gereği yapılsın.Hep lafta kalıyor.Ozaman bir nota verin Abd ye en azından.Abd nin canı cehenneme.Bu şeytandandan uzak durmamız lazım.Çıkaralım topraklarımızdan bu iblisleri.Ekonomi çökerse çöksün fakir Türkiye parçalanmış Türkiyeden daha iyidir.

Avatar
egenç 8 yıl önce

Zamanında Amerika'ya evine git diyen solcular şimdi Erdoğan'ın yanında bile olamıyorlar.

Avatar
Faruk çekli 8 yıl önce

Bu gün TC .Devlet başkanı Erdoğan Oyun kurucu ülkelerin kovanına çomak sokmuştur.Çok yakında bi iznillah yeni dünya düzeninin kurulması için öncülük etmektedir.İslam işb.teşk konumu tamamen değişerek durağan konumdan aktif hale getirilecektir.s.arbstan ziyaretleriyle netleşmiştir.

Avatar
Orhan 8 yıl önce

Can pazarinda cakala Kurda yem olmamak icin seninde iyibir kurd olman gerekir

Avatar
Naska 8 yıl önce

Ya ABD zaten Turkiyeyi rahat biralmiyorlar cunku Turkiyeden korkarlar...Turkiyenin guclenmesini tabi ki istemez...baskanimiz sagolsun varolsun herbir namazimda duaciyim Erdogan babamiz ve Turkiye icin