Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri haber botu terör milletvekili çeşme

Erdoğan'dan yeni konukları belli oldu!
Sigara tekeline karşı çıkan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, "9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü" dolayısıyla salı günü saat 14.00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde bir resepsiyon verilecek. Resepsiyona, Türkiye genelinde sigarayı bırakan 250'den fazla vatandaşın katılacağı açıklandı.

Sigaraya karşı olduğu her fırsatta dile getiren Erdoğan'ın vereceği resepsiyona 20 kişi de iştirak edecek..


SİGARA PAKETLERİ SERGİLENECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt gezilerinde de sigara içerken gördüğü kişilerden, sigarayı bırakma sözü alıp, bu kişilerin sigara paketine, isim, soy isim, tarih ve telefon numaralarını yazarak alıyordu. İşte o paketler külliyedeki özel resepsiyonda sergilenecek.. 

ERDOĞAN ÖDÜL ALMIŞTI 

Dünya Sağlık Örgütü Erdoğan'a 2010 yılında sigara ile mücadelesinden dolayı "Sigara ile Küresel Mücadele Özel Ödülü" verilmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.