Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli deniz yücel cemil bayık

Erdoğan'dan Zana'ya 'randevu' cevabı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

Ateşkesin sağlanmaması onlara bir ihanet oluşturmaktadır. Süratle bir ateşkes sağlanmalı. Bundan dolayı bir kesinti oluşuyor. Umarım Cenevre görüşmeleri sağlıklı bir netice ulaşır ve sağlıklı bir sonuç alınır.

'Ambulans gitmiyor' iddialar

Orada sürekli olarak ambulans var. Bunlar yalan. Dün bakanımız da açıkladı. 5-6 ambulans bekletiliyor. Ancak o noktaya ambulans girmesi söz konusu değil. Oraya yaralıları da getirmiyorlar. Meclis'te de bir konferans yapmaya çalıştılar. Tamamen ideolojiktir. Ambulansı o bölgeye sokup şoförü, doktoru, hemşiresi olsun bunların şehit olması söz konusu. Bunlara anonslar yapılıyor. Güvenli bölgeye getirilmesi çağrısı yapılıyor. Belki de yaralı değiller. Ateş menziline sokup, kendilerince bir üstünlük elde etme. Arkadaşların bir tedbir alması söz konusu, tedbir sürüyor.

HDP'lilerin açlık grevleri

Açlık grevi de yapabilirler, bu oyuna gelmeyiz. Bunlar terör örgütüne uşaklık yapıyorlar. Taşeron gibi hareket ediyorlar. Sen niye parlamentoda değilsin de oradasın? Bunlar parlamentoya katılmıyorlar, yok açlık grevi yapacağız vs. Eş başkanlar da tatil geçiriyor. Bunlar belgelenmiş şeyler. Büyükada'da şu anda bisikletle tatilde olanlar var. Bunların hangisi ne yapıyor belli değil. Bu oyunlara gelmemiz lazım. Bizim Mehmetçiğimizin verdiği mücadele, bu ülkede bir bekaa mücadelesidir.

Bölgedeki rehabilitasyon çalışmaları

Burada operasyon bittikten sonra kentsel dönüşüm başlayacak. Restorasyonlar yapılacak. Yeni projeler olacak. Vatandaşlarımızı kendi evlerine çok daha farklı şekilde yerleştireceğiz. 6 bin kadar aileye kira kararı aldık. Gıda destekleri veriliyor. Bu geçiş sürecini başarılı bir şekilde aşacağız.

AFAD diğer taraftan çalışmalarını sürdüyor. Bu geçiş sürecini başarılı bir şekilde hükümetimiz aşacaktır. Bütün Bakanlarımızla beraber altyapı ile ilgili Ulaştırma Bakanlığı'nın çalışmaları olacak. Biliyorsunuz malum belediyler bu işleri yapmadılar. TOKİ evler yapacak.

Başkanlık Sistemi'ne yüzde 55-60 destek var

Benim kişisel bir görev ya da şahsi meselem değil. bu süreçte görev alan medya çalışanları ve akademisyenler var. Ülkenin değişik bölgelerinde konferanslar düzenlenecek. Dünyadaki sstemlerin uygulamalarını, hangi ülkede nasıl, Amerika'da Fransa'da nasıl? tüm bunları ortaya koyarak türkiye'nin kendi modeli nasıl olacak. Kısa süre içinde ortak akıl oluşacaktır. Şu anda yapılan araştırmalara bakarsak yüzde 55-60 bir durum var.

Zana görüşmesi

Parlameto yemini yapmazsa böyle bir görüşme olmaz. Özel kalemler arasında görüşme oldu. Bu başlıklar altında düşünüyorsa gelmesine gerek yok. Terörist başının yaşam koşulları dünyada bu durumdaki kimsede yok zaten. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.