Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Erdoğan Fransa'daki seçimlerde bakın hangi adayı geçti!
Fransa'da 2017 Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken, Cumhuriyetçi Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı için ön seçimler yapılıyor. Daha önce Sarkozy'nin elendiği ön seçimlerin en büyük sürprizi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. 7 adayın yarıştığı seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan eski Başbakanlardan olan Cumhurbaşkanı adayı Cope'yi geride bıraktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sağcı adaylar arasında yapılan seçimde, yüzde 0,3 oranında oy alan Cope'den fazla oy aldı. Bu sonuçla Sarkozy'den sonra Cope'de elendi. Fransa'daki seçimlerde François Fillon'ın ismi öne çıkıyor.

Dün gerçekleşen ön seçimlerde ise Erdoğan'a oy verenler sosyal medya üzerinden, "Cumhurbaşkanlığını yapabilecek tek kişi Erdoğan, diğer adaylar yetersiz" paylaşımları yapıldı.


(Erdoğan aldığı oylarla Cumhurbaşkanı aday adayı Cope'yi geride bıraktı)

Erdoğan'ın aldığı oylar sosyal medyada capslere neden oldu;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADNAN ÇETİNTAŞ 7 yıl önce

Bir lideri seversiniz yada sevmezsiniz onun ölümüne sevinmekte insanlıktan nasip almamış kişilerdir bence, çünkü ölü kendini savunamaz