Öne Çıkanlar terörist ışid türkiye terör örgütü terör

Erdoğan İmam Hatip Gençlik Buluşması'nda konuştu
İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Türkiye'de bir dönem inancından, tarihinden, kültüründen bize ait tüm değerlerden uzak bir nesil yetiştirme projesi uygulandı. Bunun için eğitim sistemimiz alt üst edildi. Bunun çilesini sizler çok çektiniz. Medyadan spora kadar her alanda bilinçli çalışmalar yürütüldü. Bugün hatırlandığında her biri utanç verici nice haksızlıklar, hukuksuzluklar yapıldı.

İMAM HATİPLİNİN AYAK BİLEKLERİNE ZİNCİRLER TAKILDI

İmam hatiplinin ayak bileklerine zincirler takıldı, zihnine zincirler vuruldu. 'Katsayı uygulaması' dediler, bununla beraber önünü kestiler. Bilmiyorlardı ki milletin bağrında yetişen bu tohumların boy vermesinin, meyveye durmasının önüne geçilemez.

4 ÇOCUĞUM DA İMAM HATİPLİ

Hamdolsun ayrımcılık olarak söylemiyorum, bir tercih meselesi olarak söylüyorum; 4 çocuğumun dördü de İmam Hatipli...

İMAM HATİP GENÇLİĞİ DİMDİK AYAKTA

Bu okulları kapatmak için her yola başvuranlara ne oldu dersiniz. Onlar tedavülden kaldırılıp tarihin tozlu raflarına havale edildiler. İmam Hatip gençliği ise işte burada hamdolsun dimdik ayakta.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.