Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Erdoğan'ın sözlerini çarpıttılar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.   Erdoğan, düşürülen Rus uçağı ve Rusya ile ilgili soruya ise, "Bir pilotun yapmış olduğu hata veya yanlış sebebiyle koskoca Türkiye'yi feda etmesi gerçekten düşündürücüdür."şeklinde yanıt vermesi mâlum medya organlarını harekete geçirdi...

 BİR PİLOTUN HATASI

Erdoğan yaptığı konuşmada "Bizden nasıl bir ilk adım bekleniyor, anlamıyorum. Biz suçlu sandalyesinde oturan bir ülke değiliz. Biz Rusya ile münasebetleri bozmak isteyen de değiliz tam tersine Rusya ile münasebetlerimizi geliştirmeyi arzu eden bir ülkeyiz. Kaldı ki Sayın Putin ile bizim ilişkilerimiz gerçekten çok farklı bir noktadayken iki iyi dost noktasındayken böyle bir konuma gelmiş olması, bir pilotun yapmış olduğu hata veya yanlış sebebiyle koskoca Türkiye'yi feda etmesi gerçekten düşündürücüdür. Temennim bir an önce bu sıkıntının aşılmasıdır" 

"ERDOĞAN PİLOTU SATTI" DEDİLER

Cumhurbaşkanı'nın bu açıklamasından sonra mâlum medya organlarında ve sosyal medyada Erdoğan'ın Rus uçağını düşüren Türk pilotunu eleştirdiği söylendi. Hatta CNN spikeri Nevşin Mengü bir anda heyecanlanarak Erdoğan'ın kastettiği "hatalı pilotu" Türk pilotuymuş gibi sundu. Sosyal medyada "Erdoğan pilotumuzu sattı" tezviratları yapıldı...

CUMHURBAŞKANLIĞI KAYNAKLARI AÇIKLAMA YAPTI

Ancak cümlenin öncesinde de anlaşılıyor ki Erdoğan'ın kastettiği pilot "Rus pilotu." Nitekim Cumhurbaşkanlığı kaynakları da yaptıkları açıklamada Erdoğan'ın kasettiği pilotun Rus pilotu olduğu ve Rus pilotun yaptığı sınır ihlalinin eleştirildiği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turan 8 yıl önce

Anlayis kitligi ya da kasit. Ikinci ihtimal daha yuksek

Avatar
Farabi 8 yıl önce

oruspu cocuklari.Simdi Erdogan o meya mensuplrini domaltsa haksizmi?

Avatar
Hayri 8 yıl önce

Tutturmuşlar bir basın özgürlüğü...gidiyor.Bir takım kelime oyunlarıyla milleti kandırmaya çalışıyorlar.Ve bir takım aptallarda bunlara kanıyor,yada işine öyle geliyor.

Avatar
Akarsu 8 yıl önce

Nevşin......
Ananasaldırdımbozukçıktı.....
Al nasıl anlatsan anlaa

Avatar
İlhan 8 yıl önce

İÇERİDEKİ HAİNLER belli bunların düğmesine basmak lazım

Avatar
Bozoklu Bozkurt 8 yıl önce

Bu şerefsiz birkaç medyanın işi sadece halkı galyana getirmek orospu çocukları alayını sikmek lazım

Avatar
Tahir 8 yıl önce

Icimizde hala siyonist medyasinin yalanlari var. CNN, FOX, bunlar siyonistlerin medyasi