Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan danışmanı Mustafa Varan 'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank ve şehitler için Şehzadebaşı  Camii'nde okutulan mevlide katıldı.

ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUDU

Geniş güvenlik önlemleri altına camiye gelen Erdoğan'a, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, oğlu Bilal Erdoığan eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın camiye girişinden yaklaşık 15 dakika sonra da TBMM Başkanı İsmail Kahraman camiye geldi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda şehitler için Kur'an okudu.

ERDOĞAN'DAN 15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN AİLESİNE ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen Hüseyin Kısa'nın  ailesini ziyaret etti.



Kısa'nın ailesinin esenler'deki evine giden Erdoğan, burada yaklaşık  30 dakika kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret esnasında şehidin 2 yaşındaki  kızı Nisa'yla yakından ilgilendi. Daha sonra buradan ayrılmak üzere makam aracına  yürüyen Erdoğan'a, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.  Evli ve 1 çocuk babası olan Hüseyin Kısa, 15 Temmuz darbe girişiminin  yaşandığı gecede, Esenler'de bir tankın ezmesi sonucu ağır yaralanarak,  kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü.

haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.