Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Erdoğan Yunan Cumhurbaşkanı'na böyle takıldı
KEİ 25. Kuruluş Yıldönümü zirvesine başkanlık yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'yi tebrik etti ve Yunan heyetine dönerek "Yunan Cumhurbaşkanı değerli dostum üzülmesin, onların da mensubu olan Sloukas aynı şekilde Yunanistanlı, Fenerbahçe'de oynuyor" açıklamasını yaptı.

Erdoğan, zirvede Sırbistan Başbakan Birinci Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ivica Daçiç'in konuşmasının "Sayın Daçiç'e bir teşekkürüm daha var. Üyesi olduğum Fenerbahçe, Avrupa Basketbol Ligi'nde şampiyon oldu. Biliyorsunuz koç Obradoviç, Sırbıstanlı. İki tane sporcu olarak da gerek takımda oynayan Bogdanoviç ve Kaliniç onlar da Sırbistanlı" dedi.

"O ZAMAN BU ORTAK ZAFERİMİZ"

Sırbıstan Dışişleri Bakanı Daçiç de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dönerek "O zaman bu ortak zaferimiz efendim" dedi. Daçiç'in bu ifadesi saloonda gülüşmelere neden oldu. 

ERDOĞAN YUNANLILARI TESELLİ ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Yunanistan Cumhurbaşkanı Pavlopulos'a dönerek, "Yunanistan Cumhurbaşkanı değerli dostum üzülmesin, onların da mensubu olan Sloukas aynı şekilde Yunanistanlı, o da Fenerbahçe'de oynuyor. Güzel bir dayanışmayla Fenerbahçe Avrupa şampiyonu oldu. Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Gururluyuz. Ama gerçekten bir fair play anlayışı içerisinde gerçekleşmiş olması bizi aynı şekilde mutlu etmiştir" açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.