Öne Çıkanlar yaptı fransada pkk propagandası dengeli beslenme atatürk portresi rus tırları

Eren Erdem hakkında şok iddia! Hangi ülkenin ajanı?
 

Rus televizyonuna çıkıp DAEŞ'in öldürücü kimyasal sarin gazını Türkiye'den aldığını iddia eden  İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in İran ajanı olduğu Selam Tevhid'de kumpas iddianamesinde ortaya çıktı. Paralel polislerden  R.A. Erdem'in Ortadoğu istihbaratına çalıştığını, İran'a gazeteciler götürdüğünü itiraf etti. CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in Ortadoğu ajanı olduğu paralel yapı iddianamesinde de ortaya çıktı. 'Selam Tevhid'de Kumpas' iddianamesinde polis memuru R.A. Erdem'in İran ajanı olduğunu itiraf etti. 

İRAN'A ÇALIŞIYOR

CHP'li Eren Erdem'in eşiyle yaptığı görüşmelerini ifadesinde anlatan R.A. "Eren Erdem isimli şahsın eşi Nuray Erdem ile yaptığı konuşma esnasında İran'a gezi düzenlemeye çalıştığını bu geziye çeşitli gazetecileri götürmek istediğini eşine üstü kapalı şifreli olarak farklı bir amacının olduğunu Orta Doğu istihbaratına çalıştığını, penceresiz odalarda oval masalarda toplantılar düzenlenen toplantılara katıldığını bildirdi ve ben bu konuşmalardan tespit edilen Eren Erdem'in İran ajanı olduğudur" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.