Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Erol Evgin geri adım attı!
Sanatçı Erol Evgin, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Okuma yazma bilmeyen, oyuna parmak basan bir kardeşimizle, ablamızla, annemizle 3 üniversite bitirmiş birinin birer oy hakkı olması adaletli mi geliyor size sorarım"ifadelerini kullanmıştı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu çıkışın ardından ünlü sanatçıyı destekleyen de oldu eleştiren de.

ERDOĞAN SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan da isim vermeden Erol Evgin'in bu sözlerini eleştirerek "Bunlar ne cins adamlar. Sen sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur, doçent olsan ne olur? Önce millete saygı duyacaksın, saygı, bu milletin hiçbirini küçümseyemezsin" ifadelerini kullanmıştı.

HINCAL ULUÇ: BENİ ARAYIP SÖZLERİNİ DÜZELTTİ
Bu gelişmelerin ardından Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Evgin'in kendisini arayarak bu sözlerini düzelttiğini açıkladı. Uluç önceki günkü yazısında şöyle yazdı: "Erol Evgin aradı.. Son olaylar üzerine hakkında yazdıklarım için teşekkür etmek, hem de sözlerine bir açıklama getirmek için...

"AMACINI AŞAN LAFLAR ETMİŞİM"
'Hıncal Ağabey' dedi, 'Aradan günler geçince, ekranda söylediklerimi soğukkanlılıkla okuyor ve görüyorum ki, amacını aşan laflar etmişim, canlı söyleşinin gerginliği içinde.. Benim amacım, ülkenin geleceği açısından eğitimin öneminin altını bir kez daha çizmekti.. 'Okumalıyız.. Okutmalıyız' demekti. Bu açıklamayı doğru anlarsın diye, sana yapıyorum sadece.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemal 8 yıl önce

Cumhuriyetçiyim deyip Cumhuriyeti Bilmeyen Anayasanın eşitlik ilkesi.deyip Eşitliğin ne olduğunu bilmeyen rezil.cumhuriyetçi bunlar.

Avatar
Ibrahim Halil Uslu 8 yıl önce

insana saygı sı yok bunların şaşırmış bunlar

Avatar
mehmet sagmak 8 yıl önce

Insan vardir ilim ogrenir insan vardir ibnelik ogrenir. Bunlar yoksek okullarda ibnelik ogrenenlerdir.bunlar adam degil bencil asagilik varliklardirlar. Allah bunlari bildigi gibi yapsin. Amin.

Avatar
Sait toplanir 8 yıl önce

Erol evgin kimin parasıyla oraya geldiğini unutmuş gibi parmak basanlar cahil köylü gibi görmesi onun en buyuk ayıbı ataturk cuyum der ama ataturk un köylü milletin efendisi dır dediğini unutmuş oyuzden efendine saygılı ol derim yoksa seni oraya getiren o millet oradan seni indirmeyi de iyi bilir

Avatar
Erdal kilic 8 yıl önce

Lan toplasan 10 tane sarkisi yok bu vatan seni adam yerine koydu bizim sayemizde adam oldun milleti kücük görüyon insan önce azindan cikan laflari bilmeli

Misafir Avatar
cemal 8 yıl önce @Erdal kilic

Bu tip şarkıcı fosili

Beğenmedim! (0)
Avatar
Adil 8 yıl önce

Üniversite okumakla adamı okunsaydı aydın Çölaşan gibi hainler ramazanda Türkiye"vurun diye akıl vermezdi