Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Ertuğrul Özkök'e göre Muhammed Ali ilk geziciydi
Amerikalı müslüman boksör Muhammed Ali ilginç bir karakterdi. Daima ezilenlerin yanında olur, haksızlıklar karşısında mücadele ederdi.
Amerika'nın, dünyanın bir ucundaki Vietnam'da savaşa girmesine karşı çıkmış ve bu yüzden ülkenin bir bölümü tarafından 'vatan haini' olarak ilan edilmiş, unvanları elinden alınmıştı ancak dünyadaki popülerliği de bir o kadar artmıştı.

ÖZKÖK MUHAMMED ALİ'Yİ GEZİCİ YAPTI
Muhammed Ali'nin haksızlıklara karşı olması, Ertuğrul Özkök'e göre onu Gezi eylemcisi yapmaya yetiyor(!) Özkök bugünkü yazısında Gezi eylemleri başladığında aklına gelen ilk kişinin Muhammed Ali olduğunu belirttiği yazısında şunları söyledi:

VİETNAM SAVAŞI'NA KARŞI ÇIKMASINI HATIRLATTI
Daha 25 yaşında. Boks hayatının zirvesindeyken. Her şeyini kaybetme pahasına söylediği şu sözdü beni mahveden: "Benim Vietkonglu bir insanla hiçbir meselem yok"..
Bu cümle ağzından çıkmıştı ve Vietnam'a asker olarak gidip savaşmayı reddetmişti. Bütün unvanları elinden alınmıştı. Tam 3,5 yıl ringlerden uzak kalmıştı.

"MUHAMMED ALİ İLK GEZİ ÇOCUĞUYDU"
Ben Muhammed Ali'yi niye çok sevdim biliyor musunuz.. O benim gözümde ilk Gezi çocuğuydu.. Bundan 3 yıl önce, bir 30 Mayıs gecesi, İstanbul sarsılırken, aklıma gelen ilk çocuktu o..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özgür Gülşen 8 yıl önce

O gezi çocuğu diyelim sen kimin çocuğusun onuda söyle

Avatar
İLHAN 8 yıl önce

Biz müslüman TÜrkler olarak ne yahudiler nede hıristiyanlar ile sorunumuz yok onların yaptığı zulme karşı dik duruşumuz var dünyada herkez için ADALET İNŞAALLAH ANLAMIŞSINIZDIR

Avatar
Gokan soylu 8 yıl önce

Halen gezi olaylarını savunanlar var Tüh onlara diyorum.

Avatar
turan 8 yıl önce

Ertugrulcuuum la fransa yaniyo fransa.get orayada biraz gazetecilik yap

Avatar
ahmet büke 8 yıl önce

sen ve senin gibi düşünenleri bu millet çok iyi anladı. M.Ali üzerinden geziyi şirin gösterme gayreti içine girme bu iş bitti.