Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Eski bakan kızının esrarengiz ölümü!

Pakdemirli'nin 1 hafta önce kaybolduğu ortaya çıktı

Avcılar dün akşam saatlerinde Torbalı - Karakuyu arasındaki Beşikçioğlu mevkiinden geçiyordu. Bir kadının cesedini gören avcılar, jandarmaya haber verdi. Cesedin bir kolu vahşi hayvanlar tarafından parçalanmıştı ve parmağında tek taş yüzük bulunuyordu.. Polis kimliği belirlemek için hiç zaman kaybetmeden harekete geçti.





Polis yaptığı araştırma sonucu cesedin, geçen 31 Aralık’ta yaşamını yitiren ve 2 Ocak 2016 tarihinde İzmir’de toprağa verilen Eski Başbakan Yardımcısı, Anavatan Partisi döneminin önemli siyasetçilerinden ve eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın yakın arkadaşlarından Ekrem Pakdemirli’nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı olduğunu ortaya çıkardı.

Ekrem Pakdemirli’nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı İzmir'de ölü bulundu



Ayşe Pakdemirli Anlatıcı geçtiğimiz hafta kaybolmuştu. Kayıp başvurusu ise ailesi tarafından 20 Ocak’ta yapılmıştı. 


Ayşe Pakdemir'in cesedine ulaşıldı

Cesedin bulunduğu yerin yaklaşık 750 metre uzaklıkta, derede Anlatıcı ailesine ait 35 VA 323 plakalı otomobilin bulunması ve bakan kızının eşinin de kaybolması nedeniyle soruşturma genişletildi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.