Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör HDP

Eskişehir'de 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Eskişehir’de gece saatlerinde deprem meydana geldi.  01.30 sıralarında gerçekleşen deprem, bir çok vatandaşı uykusundan uyandırdı.

Sarsıntı en fazla Tepebaşı ilçesinde hissedildi. Deprem kısa süreli paniğe sebep oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezinin aktardığı bilgilere göre Eskişehir'deki depremi 4,0 büyüklüğünde kaydedildi. Yerin 5,4 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Ancak sarsıntının bitmesiyle Eskişehirliler, rahat bir nefes aldı.

4,0 büyüklüğündeki depremin ardından artçı şoklar da yaşandı. Üst üste 3 deprem daha meydana geldi. Tepebaşı ilçesinde daha fazla hissedilen depremler saat 01.30 sıralarında meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremin ardından meydana geldi. Sarsıntıların şiddeti bu kez düşüktü. İlk iki artçı şok 1,9 büyüklüğünde oldu. Son artçı şok ise saat 01:56 sıraların 2,3 şiddetinde yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.