Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

F-16'lar vurduktan sonra komandolar süpürme operasyonu başlattı
Terör örgütüne yönelik 24 Temmuz'da başlayan operasyonlar aralıksız devam ediyor. Kuzey Irak'ta PKK hedeflerine yönelik hava harekatlarına hız veren Türk Silahlı Kuvvetleri, dün uzun bir aranın ardından yurt içindeki terör hedeflerini havadan bombaladı. Komandolar karadan süpürme operasyonu başlattı.

ÖRGÜTÜN KAÇIŞ NOKTASI VURULDU!

Çok sayıda jetin katıldığı hava harekatında örgütün kaçış noktası üzerinde bulunan hedefler yok edildi. 

DAĞLICA VE ULUDERE'DEKİ HEDEFLER

Genelkurmay Başkanlığı tarafından, Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ile Şırnak'ın Uludere ilçesi güney kırsalında belirlenen bölücü terör örgütü hedeflerine iki ayrı hava harekatı düzenlendiği açıklandı. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, dün 06.35 ile 07.00 saatleri arasında alınan bir istihbarat üzerine Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde tespit edilen terör örgütü PKK hedefleri, Hava Kuvvetleri unsurlarınca vuruldu.


Dört F-16 savaş uçağının katıldığı hava harekatında belirlenen hedefler tam isabetle vurularak imha edildiği açıklandı. Ayrıca, 10.35 ile 11.40 saatleri arasında alınan başka bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda tespit edilen Şırnak'ın Uludere ilçesi güney kırsalındaki bölücü terör örgütü hedeflerine de hava harekatı düzenlendi. Altı F16 savaş uçağının katıldığı harekatta belirlenen tüm hedefler tam isabetle vuruldu. Harekatları başarıyla gerçekleştiren uçaklar üslerine dönüş yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.