Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Facebook'tan kandırdığı 19 yaşındaki kıza tecavüz etti!

Bolu'nun Dörtdivan İlçesi'nde tavuk kümesinde bekçilik yapan 38 yaşındaki K.D.,Facebook'ta açtığı sahte hesaptaki fotoğrafına aldanarak tanışmak isteyen 19 yaşındaki H.Ç.'ye tecavüz iddiasıyla tutuklandı.

 

SOSYAL MEDYADA TANIŞTILAR

 

Dörtdivan'da bir tavuk kümesinde bekçilik yapan K.D. Facebook'ta sahte bir hesap açarak farklı bir kişinin fotoğraflarını profilinde kullandı. K.D. sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla Ankara'da yaşayan H.Ç. ile tanıştı. İddiaya göre, K.D. ile tanışmak için Dörtdivan'a gelen H.Ç. Facebook'ta arkadaşlık kurduğu kişiyi beklerken karşısında bekçiyi gördü.

 

ARACINA BİNDİRİP ORMANA GÖTÜRDÜ

 

K.D.'ye internette tanıştığı kişinin olmadığını söyleyerek evine dönmek isteyen H.Ç. bekçi ile bir süre sohbet etti. K.D. Facebook'ta paylaştığı genç ve yakışıklı kişinin fotoğrafına aldanarak yanına gelen H.Ç.'yi aracına bindirerek ormanlık alana götürdü. K.D. tecavüz ettiği H.Ç.'yi daha sonra evine

götürdü.

 

ŞİMDİ CEZAEVİNDE!

 

H.Ç.'nin ailesinin şikayeti üzerine araştırma başlatan jandarma ekipleri genç kıza ulaştı. K.D. gözaltına alınırken, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.