Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Farklı bir haber sitesi: kupurhaber.com
Son günlerde artan internet haber sitelerinin içerisinde öyle biri var ki, tasarım ve haberleriyle farkını ortaya koyuyor. Kupurhaber.com adıyla yayın yapan site, okuyucularına farklı ve özgür haberler sunuyor.

İnternetin yaygınlaşması hatta daha bir kaç gün önce 4.5G internet hızına geçilmesi şüphesiz ki, haberciliğin de geldiği boyutu gözler önüne seriyor. Haber okumak, haberlere yorum yapmak, haber paylaşmak için bugüne kadar pek çok site ortaya çıktı. 'Habercilikte Farklı Bakış' sloganıyla yayın yapan 
www.kupurhaber.com, Türkiye'nin habercilik anlamında en farklı ve özgün haberlerini içeren sitelerden biri denilebilir. Güncel gelişmeler, gazete manşetleri, kapsamlı dosya haberler okuyuculara sunuluyor.

Yine, güncel, ekonomi, siyaset, magazin ve dünya gibi önemli kategorilerde haber girişleri yapan kupurhaber.com, okuyucularına sade ve özgün haberleri sunuyor. Habercilik ciddi emek isteyen bir iş, bu sebeple haber siteleri de üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmak zorunda. Öyle ki, toplumsal olaylarda, tarafsız ve özgür yorumun ele alındığı haberlere ihtiyaç doğuyor. Haber sitelerinin yazar kadrosu da bir o kadar önemli.
Kupurhaber.com'u yayıncılık ve sektöre getirdiği başarıdan dolayı tebrik ediyor, çalışmalarının başarılarını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.