Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş Süha Tarık eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı

Doğan Medya tarafından düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri büyük bir rezalete sahne oldu. FOX Ana Haber Spikeri Fatih Portakal 'En İyi Erkek Haber Spikeri' ödülüne layık görülürken yaptığı skandal konuşmayla da adeta gündeme oturdu. Terör yanlısı medyanın önemli isimlerinden birisi olan Portakal konuşmasında FETÖ ve PKK yandaşlarının propagandasını yaptı....

Doğan Medya, yaptığı yanlı yayınlar ve gaflarla ün salan Fatih Portakal'a ödül töreninde terör örgütü propagandası yaptırdı. Basın dünyası "Medya Maymunu" diye anılan Portakal'a ödülü de bizzat Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin verdi.

PORTAKAL'DAN FETÖ PROPAGANDASI

FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerinin medyadaki en büyük destekçilerinden birisi olan Fatih Portakal, Doğan Medya tarafından organize edilen Altın Kelebek'te 'En İyi Erkek Haber Spikeri' ödülüyle deyim yerindeyse mükafatlandırıldı. Bu da yetmedi sade geçecek denilen ve ödülü alanlara çok fazla konuşma süresi verilmeyeceği ifade edilen ödül töreninde FOX'un ana şebeği Fatih Portakal'a terör propagandası yaptırıldı.

ÖDÜLÜ FETÖ'CÜ GÜN'E HEDİYE ETTİ!

Portakal, gazeteci kisvesi altında FETÖ'ye hizmet eden isimlerden birisi olan ve şu anda tutuklu yargılanan Ercan Gün'e aldığı ödülü ithaf ederek büyük tepki çekti.

Takvim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
digiturkey.com 7 yıl önce

Ne olduğu belli bunların vardır bir menfaat ilişkisi uyanıklar halk anlamıyor sanıyorlar