Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Fatih Portakal hakkında öyle bir iddia var ki...
Seda Sayan - Zuhal Topal kavgasında tartışma giderek büyüyor. Tartışmaya ilişkin açıklamalarına devam eden Seda Sayan, Zuhal Topal'a ağır suçlamalarda bulundu.Zuhal Topal'ın programında şehitleri bahane ederek stüdyoyu terk eden damat adayının "Seda Sayan'ın sevgilisinden para aldım" demesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Konuyla alakalı iddiaları sert bir dille yalanlayan Seda Sayan, kendisine komplo kurulduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: "Adamın iddiasına göre; odada Fatih Portakal, Zuhal Topal ve Zuhal'in eşi varmış. Masada bir de silah duruyormuş. İki adam, cebinden bir silah çıkarmış. Çocuğa, silah zoruyla bunları söyletmişler. Fatih Portakal da 'Senin yüzünden haber okuyamıyorum' demiş."

İşte evlilik programlarıyla ilgili iddialarla başlayan tartışmaya dair sorulan sorulara Seda Sayan'ın verdiği cevaplar:

"MASADA BİR DE SİLAH DURUYORMUŞ"

Zuhal Topal'ın programına katılan Zekeriya isimli kişinin, sevgiliniz Erkan Çelik'ten para alıp programı karıştırdığı iddiası ortaya atıldı. Nedir bu işin aslı?Zekeriya Atak diye bir şahsa Erkan Bey'in para verip onu provoke ettiğini iddia ettiler. Çocuğu, Fox TV'de bir stüdyoya sokup 'Git orayı karıştır' demişim. Zuhal'in programı benim saatimde değil; onlar Esra ile karşı karşıyalar. Neden böyle bir şey yapalım! İftiranın da bu kadarı olmaz. Ama Allah yine kendi ayaklarına dolandırdı. Bu arkadaşımıza güya Erkan Çelik, başka isimle para yollamış. "Tüm hesaplar çıkarılsın, her şeye açığız" dedim. Ülkede adalet, yargı var. Biz bunları yazınca çocuk bizi aradı; ona "Sen bunları ispat etmek zorundasın. Beni zan altında bırakamazsın" dedim ve suç duyurusunda bulunduk. Çocuk da "Bana komplo kurdular" dedi.

ERKAN ÇELİK'TEN PARA ALDIĞI...

Erkan Çelik'ten para aldığını söylediği bir video çekmişler. Adamın iddiasına göre; odada Fatih Portakal, Zuhal Topal ve Zuhal'in eşi varmış. Masada bir de silah duruyormuş. İki adam, cebinden bir silah çıkarmış. Çocuğa, silah zoruyla bunları söyletmişler. Fatih Portakal da "Senin yüzünden haber okuyamıyorum" demiş. Bu yapılan; çeteciliğe ve organize işlere girer. Erkan da, ben de suç duyurunda bulunduk. Herkes iddiasını doğrulasın. Ben sana 26 yılımı yedirmem. Yaptıysam, 'Yaptım' diyen kadınım.

"ÖZ YEĞENİMİ ESRA'YA VERDİM, DAMADIM DA ESRA'DA ÇALIŞIYOR"

Sizinle rekabet durumu yaratmaya mı çalışıyorlar?Benim bir iddiam yok; ben işe yaramanın peşindeyim, bırakın da keyfimi yapayım. Elimle yetiştirdiğim stüdyo şefimi, öz yeğenim Esra'ya verdim. Damadım da Esra Erol'da çalışıyor. Kimse kimsenin kısmetini yiyemez. Yıllarca 'İbrahim Tatlıses ekmeğimizle oynuyor' dediler. Şimdi albüm yaptı ama adam beş senedir albüm yapmıyor; neredeler? Bunun gibi bir şey bu. Seda Sayan ekmeğinizle nasıl oynayacak? Ben başka bir kanalda program yapıyorum; diğer kanaldaki birinin ekmeğiyle nasıl oynayayım? Nasıl böyle bir yaptırım gücüm olsun? Ayrıca ben bugün bu kanaldayım, yarın diğer kanallarda. Ekibim ekmek yesin diye uğraşıyorum. Ben uzatmaları oynuyorum; seyirci beni istediği sürece varım, gideceğim bir gün. Seyirciye benden vazgeçemezsiniz mi? diyeceğim. Şimdi seviyorlar, izliyorlar. Müge Anlı'yı mı çok izliyorlar; izlesinler, helali hoş olsun. Kazanacak tabii. Ben çok kazandım. Şimdi sıra Esra'nınsa, o kazanacak. Esra'ya da böyle söylüyorum; gülüyor.

"NE DOLAPLAR VAR! NİYE AĞLIYORSUN BE KADIN!"

Topal programda yapılanlar yüzünden çıkıp gözyaşı döktü. Buna ne diyeceksiniz?Yapacak başka bir şeyi yok çünkü, o tiyatrocu. Sen çık oyununu yap. Kurgunun, kastın olduğu bir yerde ne işin var? "İyilikten maraz doğar. Serpil Örümcer'i çıkardım" diyor. Kadın, doğruları anlatıyor. Serpil Hanım'ı yıllarca programıma aldım, niye benimle ilgili böyle bir şey söylemiyor? Yavrum, o ağlamalara bu Türk halkı kansaydı, ben kimleri çıkartır ağlatırdım. Ben ağlamam ama benim gözümden ateş çıktığı zaman Türk halkı anlar. Ben doğruyu söylerim hep; bu yüzden benim namım Kadırgalı. Ben ağlayıp zırlamam. Benim ya elim belime gider ya da Yaradan'a el açarım. Peki sen yayında niye ağlıyorsun be kadın! Bu hatayı yaptıran, çanak tutan sensin. Senin locanda dönen daha ne dolaplar var; ağzımı açmıyorum. Daha dur, ortaya çıkacak çok şey var.

"ESRA DOĞUMA GİDERKEN ZUHAL ESRA'NIN LOCASINI BOŞALTTI"

Esra Erol ile aynı tarzda program yapmanıza rağmen aranızda çok güzel bir dayanışma var...Ben Show TV 'de evlilik programına başladığımda, Esra Fox'taydı. Kavga, gürültü, entrika yoktu. Sonra Esra atv'ye, ben Star'a geçtim. Zuhal Topal de Fox'a geçti; entrika başladı. Esra ile aramızda hiç kavga duydunuz mu? Esra Erol'un ekibiyle bizim ekip maç yapıyor; biz böyleyiz. Niye bozuldu bu durumlar? Çünkü Esra, atv'ye geçti. Sadece onu vurmakla olmaz diye böyle yapıyorlar. Esra'ya "Hep senin yüzünden yanıyorum" diye takılıyorum. Ama sert kayaya çarptılar. Esra daha duygusaldır; oturur ağlar. Ben hemen kılıçları kuşanıyorum. Halk beni böyle tanıdı, beni böyle seviyor. Esra'yı doğuma gözyaşları içinde giderken gördüm. Kız doğuma giderken Zuhal Topal'ın ekibi, Esra'nın locasını boşalttı. Herkes yaptığını yaşayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.