Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Fehmi Koru'nun kovulmasında Cem Küçük etkili oldu mu?
Fehmi Koru gazete üst yönetimiyle karşılıklı oturarak ilişkiyi sonlandırma kararı verdi. Gazeteciliğe Zaman gazetesinde başlayan Koru, ardından Turkish Daily News, Yeni Şafak ve Star Gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. 2014 yılında Star Gazetesi'nden ayrlan Koru Gazete Habertürk gazetesine transfer olmuştu. Koru 18 aydır Gazete Habertürk'teydi.

Fehmi Koru Gazeteciler.com'a yaptığı kısa açıklamada Habertürk Gazetesi'ndeki yazılarının sonlanmasıyla ilgili şunları söyledi:

-"Ben ayrılık havası hissettiğimde beklerim. Gazete patronlara nasıl gel diyorsa git deme hakları da vardır. Bunda abartılacak bir şey yoktur. Medeni bir şekilde ayrıldık' .

Fehmi Koru, başka bir yerde yazacak mısınız? şeklindeki sorusuna ise "Şu anda bir şey yok. Yeni gelişen bir şey bekleyeceğiz." cevabını verdi.

Cem Küçük'ten Fatih Saraç'a: Fehmi Koru'yu kov




Cem Küçük, Kanal 24'te Ersoy Dede ile birlikte yaptığı Günün Manşeti programında Habertürk yazarı Fehmi Koru Ciner Medya Grubu'nun tepe ismi Fatih Saraç'la ilgili şok ifadeler kullanmıştı.

Cem Küçük, Fehmi Koru'nun 23 Aralık 2013'te Fethullah Gülen'i ziyaret ederek kendisini bitirdiğini iddia etmişti. "Fehmi Koru'nun bittiği andır bu" diyen Küçük, Koru'nun da darbe girişimine destek verdiğini ileri sürerek şunları söyledi: "Bunu söyleyelim. 'Biz de Erdoğan'ı çok seviyoruz' diyen Fatih Saraç da ona Habertürk'te iş versin. Sen Fehmi Koru'ya Habertürk'te yazdır, sonra ben 'Erdoğan'ı çok seviyorum' de. Yok ya! Öyle mi bu işler yani!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.