Öne Çıkanlar ışid KPSS türkiye dünyanın en güçlü orduları abdülhamid

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Kadıköy'de 1-0 yendiği Braga'ya 4-1 mağlup olarak veda etti.

İLK YARI 1-1 BİTTİ


Karşılaşmanın ilk yarısında 11. dakikada Braga Ahmed Hassan'ın attığı golle öne geçti. Fenerbahçe ise Alper Potuk'un uzatmalarda attığı golle durumu eşitledi ve soyunma odasına avantajlı gitti.

İKİNCİ YARIYA HAKEM DAMGA VURDU

İlk yarının sonrlarında Pereira'yı tribüne yollayan Ivan Bebek verdiği kararlarla maça damga vurdu. Mehmet Topal'ı 2. sarı karttan atan hakem penaltı noktasını gösterdi ve temsilcmizin 2-1 yenik duruma gelmesine neden oldu.

FUTBOLCULAR OYUNDAN DÜŞTÜ

Bu kararların ardından oyundan düşen Fenerbahçeliler 10 kişi kalmanın da etkisiyle kontrolü kaybettiler. Braga ise skoru 4-1'e getirdi ve turu geçen taraf oldu.

3 KIRMIZI KART ÇIKTI

Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın ardından 87. dakikada Alper Potuk ve uzatma dakikalarında Volkan Şen de kırmızı kart gördü ve sarı-lacivertliler maçı 8 kişi tamamladılar. Volkan Şen kart gördükten sonra sinirlenip hakemi itti...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.