Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei KPSS

Fethullah Gülen tımarhaneye yatırılmış!
Bedduaları tutmayan, örgütündeki dağılmayı durduramayan Gülen çılgına döndü. Türk halkını suçlu ilan eden elebaşı, hakaretlerle vatandaşa saldırdı.

Haftalık yayınladığı videolar üzerinden örgüt üyelerine çeşitli talimatlar gönderen FETO elebaşı Fetullah Gülen, son konuşmasında bir skandala daha imza attı. Kara para akladığı, örgütüne ait şirketlere yönelik operasyonlara halkın destek vermesini hazmedemeyen elebaşı, vatandaşa ateş püskürdü. Kendi örgütü haricinde, Türkiye’de yaşayan herkese alenen hakaret etti. Halkı ‘çürük’ olarak nitelendirdi. Vatandaşın, güvenlik güçlerinin örgüte yönelik operasyonları durdurması gerektiğini savunan elebaşı “Halk halk olsa, servetinize, malınıza, mülkünüze el koyamazlar” dedi.

HERKES DELİ OLDUĞUNDAN...

Her bir vatandaşın ‘deli’ olduğunu söyleyen, Türkiye’yi ise dev bir tımarhaneye benzeten elebaşı Gülen, ağza alınmayacak hakaretlerle millete saldırdı. Konuşmasının hararetini iyiden iyiye artıran elebaşı, “Millet aklını böylesine kaybetmişse, zannediyorum bunları tedavi edecek tımarhanelerle bunların hakkından gelemezsiniz. Türkiye’de umumi bir cinnet yaşanıyor, ama herkes deli olduğundan farkında değil kimse” sözleriyle halka saldırdı.

TIMARHANEYE GİTTİM

Ocak 1976'da Manisa Merkez Vaizi iken çok istediği İzmir ve İzmir Hisar Camii'ne tayinini yaptıramadığından dolayı vaazlarda sürekli cemaatle tartıştığı ve bu sebeple Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne (Akıl Hastanesi) gönderildiği bilinen Gülen, tımarhanede geçirdiği günleri anlattı. Türkiye’nin akıl hastalarıyla dolu olduğunu söyleyen elebaşı, “Hakikaten ben akıl hastalarının olduğu yere gitmiştim de gayet birbirleriyle geçiniyorlar hiç problem çıkartmıyorlar” ifadelerini kullandı. Gülen’in skandal sözleri sosyal medyada alay konusu oldu. Bazı kullanıcılar tarafından “Keşke hiç çıkmasaymış tımarhaneden”, “Türkiye çok büyük bir şansı kaçırmış” yorumları yapıldı.

Talimat vermiyormuş!

FETO elebaşı Gülen’in haftalık yayınladığı videolar üzerinden bazı kelimeler ile örgütün çeşitli kademelerindeki üyelerine şifreli talimatlar gönderdiği birçok defa gündeme gelmişti. Gülen, örgüte ait Zaman Gazetesi’nin eski Genel Yayın Yönetmeni Hidayet Karaca ve Paralel polisler için “Medrese-i Yusufiye’deki arkadaşlarımızı salıver Allah’ım” ifadelerini kullanmış, ertesi gün Paralel yargı mensupları yetkilerini aşarak söz konusu isimleri tahliye etmeye çalışmıştı. Öte yandan yine elebaşı Gülen bir videosunda “Haşhaşiler” ve zararlarından bahsetmiş, bir süre sonra sahte delillerle “Tahşiye davası” açılarak birçok isme kumpas kurulmuştu. Ortadaki tüm delillere rağmen Gülen, gizli kelimelere örgüt üyelerine talimat göndermediğini ilan etti.

Artık kimse dinlemiyor

Çeşitli kehanetlerle örgütü bir arada tutmaya çalışan ancak çöküşü önleyemeyen Gülen’in sözü artık dinlenmiyor. Bedduaları ve kehanetleri tutmayan Gülen, çoğu zaman yaşanan hezimetin suçlusu olarak örgüt üyelerini gösteriyor. “Himmet” adı altında daha fazla para toplamalarını ,algı operasyonu çalışmalarına hız vermelerini istiyor.

Güneş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.