Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

FETÖ'cü Emre Uslu istedi, Meral Akşener yaptı

MHP’den ihraç edildikten sonra ‘kurultay’oyunu ile MHP’yi bölüp ele geçirmek isteyen ancak başarısızlığa uğradıktan sonra yeni parti kurmak için düğmeye basan Meral Akşener, ABD’ye kaçan firari FETÖ’cü Emre’nun emrini yerine getirdi. 19 Temmuz 2013 tarihinde Twitter’da Meral Akşener’e bir mesaj atan Emre Uslu, “Cumhurbaşkanı adaylığınızı açıklasanız pozitif olurdu” sözleriyle Meral Akşenerden Cumhurbaşkanı adayı olmasını istemişti.

KORAY AYDIN MERAL AKŞENER’İN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Geçmiş dönemde Meral Akşener’in FETÖ tarafından desteklendiğini ifade eden ancak her ne olduysa ani bir kararla MHP’den ayrılarak kısa bir süre önce 'FETÖ destekli' dediği Akşener’in safına katılan Koray Aydın, katıldığı canlı yayında Akşener ile ilgili bombayı patlattı. Aydın, yaptığı açıklamada 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Meral Akşener’i aday göstereceklerini söyledi.

FETÖ’CÜ EMRE USLU İSTEDİ MERAL AKŞENER YAPTI

FETÖ’cü Emre Uslu’nun Meral Akşener’e gönderdiği ‘Cumhurbaşkanlığına aday ol’ mesajı sonrası, Akşener’in 2019 yılı seçimleri için aldığı adaylık kararı “Emre Uslu emretti, Meral Akşener yaptı” şeklinde yorumlandı.

İŞTE EMRE USLU VE MERAL AKŞENER ARASINDAKİ O YAZIŞMALAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.