Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Fetö'cü hakimden şok itiraf!
Hüseyin Gülerce, bugünkü köşesinde FETÖ üyesi bayan hakimin ibret verici itirafını yazdı.

Bir dönem örgütte önemli görevler üstlenen ve 17 Aralık sürecinden sonra ayrılan Gülerce, "İtirafçı hâkim: Bebeğime haram süt emzirdim" başlıklı yazısında FETÖ konusunu ele aldı.

"HARAM SÜT EMZİRDİM"

Savcılıkta “Bebeğimi emzirdiğim sütüme haram karıştığı için bunalıma girdim. Günahımı dünyada çekmek istiyorum. Bu nedenle itiraf ediyorum...” diyen bayan hakimin sözlerini köşesine taşıyan yazar, yazısına şöyle devam ediyor:

"Sınavdan önce soruların kendilerine bir kitapçık halinde nasıl verildiğini, bir saat içinde ezberlemeleri istenip kitapçığın alındığını ve Kur’an üzerine nasıl yemin ettiklerini itiraf ediyor. Öyle ki, “abla”ları, “Hocaefendi bile gelse, ‘soruları önceden mi aldınız?’ diye sorsa ‘almadık’ diyeceksiniz...” diyor.

"PİŞMAN OLANLAR HAP KULLANDIKLARINI SÖYLÜYOR"

Bana anlatılanlara göre kul hakkı yedikleri, haksız maaş aldıkları için gerçekten pişman olanlar, psikolojik rahatsızlıktan dolayı hap kullandıklarını söylüyor."

HİPNOZDAN ÇIKAMAYAN BEYİNLER

Örgütün tepe isimlerinin yurt dışında lüks hayat sürdüğüne dikkat çeken Gülerce, "Hala 15 Temmuz ihanetinin bile açamadığı gözler, hipnozdan çıkaramadığı beyinler, ipotekli vicdanlar var" diye yazdı.

GÜLEN'İN BEDDUASI TUTTU

FETÖ’nün beli kırıldığını Gülen'in de Pensilvanya’da cinnet geçirdiğini savunan Gülerce, yazısına şöyle devam etti:

"Son günlerde çevremdekiler çoğunlukla 17/25 Aralık darbesinin ortasında 20 Aralık’ta, F. Gülen’in yaptığı bedduayı hatırlatıyorlar. “Biz yaptı isek, arkadaşlarımız yaptı ise; Allah bizi yerlerin dibine batırsın, evlerine ateşler salsın, yuvalarını başlarına yıksın...” demişti.

Sahiplerini bu kadar hızlı yakan beddua var mıdır bilmiyorum.

F. Gülen evet, ABD’ye, İngiltere’ye, İsrail’e, Almanya’ya devletimizin sırlarını vererek “Haçlıların ülkenizi işgal etmesi kötü bir şey değildir” diyerek ihanetini katmerleştirdi. Asıl ihaneti ise bu ülkenin evlatlarını kendi devletinin karşısına üniformalı/üniformasız hainler olarak dikmesidir. Kendisiyle birlikte binlerce insanın hem dünyasını hem ahretini yaktı..."

Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.