Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

FETÖ iddianamesine girdi: Fetullah Gülen gay mi

Erzurum'da FETÖ/PDY soruşturması sürdürülürken 13 Ağustos 2015 günü Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ni arayan kimlik ve telefon bilgilerinin gizli kalmasını isteyen bir kişi, "Örgütün okullarına ve dershanelerine son zamanda yaptığınız operasyondan dolayı bu okullarda bulunan laptop ve hard diskleri M.H.Y.'ın evine sakladılar. Bu hard disklerde tüm para transferleri, kaçırılan vergilerle ilgili kayıtlar mevcut" dedi.

EVDEN ÇIKANLAR

İhbar üzerine M.H.Y.'nin evinde yapılan aramada bir çok bilgi ve belge ele geçirildi. M.H.Y.'nin evinde, yurtta kalan öğrencilere ait olan ve sahiplerine iade edilmeyen 241 senet bulundu. Senetlerde ıslak imzaları bulunan öğrencilerin soruşturma kapsamında bilgi sahibi olarak ifadesine başvuruldu.

FETÖ iddianamesine girdi: Fetullah Gülen gay mi

ÖĞRENCİLERİN ANLATTIKLARI DELİL OLDU

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan bir çok davada bilgi sahibi olarak ifadeleri alınan üniversite öğrencilerinin anlatımları delil oldu. Bu ifadeler son olarak FETÖ/PDY terör örgütünün okul-yurt yapılanmasını sağladığı gerekçesiyle Aziziye İnşaat şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı tutuklu Yaşar K.'nın 22 yıla kadar hapis cezası istenen 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede yeraldı.

BORCU BİTTİ SENEDİ VERMEDİLER

FETÖ yurtlarında kalan kız öğrenci R.K. Atatürk Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünü kazandıktan sonra Erzurum'a geldiğini anlattı. Kredi Yurtlar Kurumu'na ait yurtların listesinde adı çıkmayınca 1 yıl Gülen cemaatine ait evde kaldığını ifade eden R.K., daha sonra camaate ait İffet Kız Yurduna aylık 400 TL'den 10 aylık süre için 4 bin TL'ye kalmaya karar verdiğini bildirdi. Senedi borcu bitmesine rağmen geri iade etmediklerine işaret eden R.K., cemaat yurtları ile ilgili şu bilgileri verdi: "Yurt içerisinde müdüriyet bölümünün karşısında bulunan büyük bir salon vardı. Burada haftanın bir günü muhakkak sohbet olurdu. Bazen dışarıdan ablalar gelirdi, bazen de yurtta bulunan ablaların yaptığı sehbet toplantılarına katılmak mecburiydi.

FETULLAH GÜLEN  GAY Mİ

Sohbetin içeriğinde Fethullah Gülen'in hayatı ve hizmet dedikleri şeyleri övgü ile anlatırlardı. Bir keresinde birisi 'Fethullah Gülen neden evlenmedi, gay mi?' diye sorduğunda ablalardan biri 'kesinlikle bu iddia doğru değil' dedi.

FETÖ iddianamesine girdi: Fetullah Gülen gay mi

RÜYA YALANI

Fethullah Gülen'in rüyasında bir hanımla tam evlenecekken Peygamberimizi gördüğünü ve Peygamber Efendimizin sırtını döndüğünü ve bundan dolayı Fethullah Gülen'in evlenmediğini anlattı. Toplantılarda Fethullah Gülen'in video kasetlerini izletirlerdi. Ben anlamazdım çünkü hep ağlıyordu, zorunlu olduğu için katılıyordum. Yurtlarda kalan herkesten para alırlardı. Gül isimli bir kadının o yurtta belletmenlik yaptığını ve çatı katında kaldığını biliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 7 yıl önce

Bu konuda beni ikna edecek bana vaaz verecek benimle sohbet edecek ablalara ihtiyacım var bu kadar abla ne oldu nerelere kayboldu bu gay lik konusunda aydınlanmak istiyorum şey yani HAYDAR MERİÇ cinayetinin sebebini okudumda ....