Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

FETÖ'nün ablaları ihraç edildi!
KAYSERİ'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında örgütte "abla" olarak görev aldıkları iddiasıyla öğretmenlikten ihraç edilen ve gözaltına alınan 13 kadın adliyeye gönderildi.

ÖĞRETMENLİKTEN İHRAÇ EDİLDİLER

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma çerçevesinde, FETÖ/PDY'ye üye oldukları, örgüt içinde "abla" olarak görev yaptıkları, örgütün kadınlara yönelik gazete aboneliği, himmet toplama ve toplantılarını düzenledikleri iddiasıyla 672 sayılı KHK ile öğretmenlikten ihraç edilen ve gözaltına alınan 13 kadın zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen S.S.Y, B.Y, A.D, H.K, N.B, L.K, G.Ö, E.Ö, H.N, Z.B, R.A. ve H.G. ile Ankara'da yakalanan H.B, adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.