Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

FETÖ'nün ablalarına operasyon! Böyle yakalandılar
Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'ye finans sağlayan ve örgüt  faaliyetlerine iştirak edenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.  Bu kapsamda, FETÖ'nün "kadın ve öğrenci evleri" yapılanmasına yönelik  soruşturmada alınan ifadeler doğrultusunda, örgütte "abla" olarak nitelendirilen 28 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Konya merkezli 14 ilde düzenlenen operasyonda, şüphelilerden 14'si  gözaltına alındı. Konya eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen  zanlılar, emniyete götürüldü.   

'SİZE POZ VERMEYECEĞİM'
   
Operasyonla gözaltına alınan  kadınların çoğunluğunun FETÖ/PDY'nin özel okullarında öğretmenlik yaptığı, buralarda örgüte öğrenci temini ve himmet topladıkları öne sürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerden 4 kadının örgütün, 'Bylock' adlı haberleşme programını kullandıkları, örgütte il ablası konumunda olan kadın şüphelilerin eşlerinin de örgütün bölge ağabeyleri olduğu iddia edildi. Gözaltına alınan kadın şüphelilerden biri sağlık kontrolüne getirilirken yüzünü kapatmadı. Sağlık kontrolü çıkışında ise yüzünü kapatarak, "Size poz veremeyeceğim kusura bakmayın" dedi. Haklarında gözaltı kararı bulunan diğer kişilerin yakalanmasına  yönelik çalışmalar devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.