Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Fetö'nün ders kitaplardaki hainlikleri ortaya çıktı!
Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) tüm okullarda ders kitapları, yardımcı kaynak kitaplarla, okul ve sınıf kütüphanelerindeki öykü, roman gibi kitaplardan FETÖbağlantılı yayınevlerinde basılanları incelemeye devam ediyor.

FETÖ YÜZÜNDEN ÖĞRENCİLERİN KİTAPLARI GEÇİKTİ

Haber7'den Fuat Öner'in haberine göre; Yeni eğitim ve öğretim yılına birçok öğrenci, bazı ders kitaplarından eksik başladı. FETÖ'ye ait veya bu örgütle ilişkili yayınevlerinde basılan kitapların toplatılması ve imhası yönünde eylül ayı başında bakalnlığın talimatı üzerine tüm okullarda harekete geçilmişti. Ders kitapları başta olmak üzere yardımcı kaynak kitaplarla, okul ve sınıf kütüphanelerinde okulların açılmasıyla birlikte öğretmenler tarafından FETÖ ile bağlantılı yayınevlerinin listesine göre kitaplar tek tek ayrıştırılıyor.

FETÖ'NÜN SIZDIĞI KİTAPLAR BİR BİR ORTAYA ÇIKIYOR

 Hainlikte sınır tanımayan FETÖ'nün, öğrencilerin aklına girmek için ders kitaplarında örgütle özdeşleşmiş slogan ve ifadeler kullanarak verdiği subliminal mesajlar bir bir ortaya çıkartıldı. Örgütle ilgili dokümanların olduğu tespit edilen kitaplar toplatılarka imha edilecek ve yeniden basılacak.

İŞTE TESPİT EDİLEN O KİTAPLAR




MİLYONLARCA LİRAYA MAL OLUYOR

FETÖ terör örgütünün sızdığı ders kitaplarının toplatılması ve yeniden basımı devlete milyonlarca liraya mal olacak.

İŞTE O KİTAPLARDA YER ALAN FETÖ İÇERİKLERİ

İşte Temel Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen Türkçe ve Sosyal Bilgiler kitaplarındaki FETÖ içerikleri;
6. sınıf Türkçe kitabında yer alan bir metinde "Şimdi, Pensilvanya'dakievime dünyanın dört bucağından, her ıktran ve her renkten misafirlerim geliyor. Bir zamanla rben onların memleketinde yiyip içmiştim. Benim memleketimde şimdi onlar yiyip içeçecek" ifadeleri yer alıyor...





TÜRKÇE OLİMPİYATLARI

FETÖ'nün ders kitaplarının bir çok yerinde Türkçe olimpiyatları ile ilgili yazılar kaleme aldığı tespit edildi.




KİTAPLARDA DİNLER ARASI DİYALOG MESAJLARI

Ders kitaplarında örgütün yayın organı olan Zaman gazetesinden haber küpürleri yer alırken, FETÖ'nün sloganı haline gelen dinler arası diyalog mesajları dikkat çekiyor






Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.