Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir afrika galatasaray konyaspor athena

Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki askeri darbe girişiminden sonra; örgütün eli kanlı lideri Fethullah Gülen, medya gruplarına verdiği röportajlarla kendisini aklama çalışıyor.

DARBEYE TİYATRO DEDİ

Amerikan CNN kanalında bir programa katılan Fethullah Gülen, darbe girişiminin başrolü olduğuna dair olan iddiaları reddetti. Terör örgütü FETÖ'nün eli başı Gülen, "Darbeden çok Hollywood filmine benziyor. Sahnelenen bir senaryoya benziyor. Zaten planladıkları bir şeyi ortaya koyuyorlarmış gibime geliyor." şeklinde konuştu.

ERDOĞAN SORUSU

Programda, Fethullah Gülen'e "Erdoğan’a ne söylemek istersin” sorusu da yöneltildi.

Kanlı darbe girişimiyle, silahsız 237 insanı şehit eden eli kanlı terör örgütü liderinin bu soruya verdiği cevap ise "Umarım işlediğin günahlarla, kul hakkıyla Allah’ın karşısına çıkmazsın” şeklinde oldu.

FETÖ-PKK İLİŞKİSİ

Gülen'in yanında; Baro Başkanı Tahir Elçi'nin ölümünden sonra terör örgütü PKK için bir sembol haline gelen 4 Ayaklı Minare'nin tablosu yer aldı. FETÖ ile PKK arasındaki işbirliği, istihbarat raporlarına da yansımıştı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf 8 yıl önce

kul hakki yiyen satilmis siyonistler. Allah belanizi versin

Avatar
Şaban 8 yıl önce

Körler sağirlar birbirini ağirlar

Avatar
Memik Ceylan 8 yıl önce

Adi insan...hoca müsveddesi.. Kul hakkındansen bahsetme bile inançları sömürüp elde ettiğiniz himmet paraları ile neler yaptığını biliyor artık bu millet.. Hizmet için kullanılan para devede kulak misali kalır... Erdoğan A gelince eger haram yediyse..diğer tarafta iki elimiz yakasında dır... Ama senin gibi ihanet ve inançlarımızı sömürüp bu parayı tekrarlama karşı kullanmadı..en azından.. Senin gezi de de ne planladığı nı biliyoruz artık... Sen kendini ancak ağababaları na aklarsın artık birde hashasi müritlerine...

Avatar
hasan 8 yıl önce

Şerefsiz Feto oğlanı senin ve itlerinin ne kadar kul hakkı yediğiniz saymakla bitmez birde baş komutanımıza o dilini mi uzatiyorsun sen git o dilinle uşağı olduğun yahudi ve Hıristiyan siyonistlerin götlerini yala sana canımız pahasına baş komutanımızı yedirmeyeceğiz sen ve itlerin ancak böyle adi kanallarda havlarsınız az kaldı o havlamalarınızda kesilecek.

Avatar
Kahan 8 yıl önce

Heyy ABD ve avrupa yemin olsun ki birgun bunlarin bedelini odeyeceksiniz ,,, turk milleti,,sizin milletinizden ustundur ...

Avatar
Ekrem 8 yıl önce

Amerika bu kafayla dunyaya hakim çok ahmak cahil vahşi .bu kilifi da Amerika hazirlamiş kima kandiriyorlar yemezler vay zeka özürlü ikili ABD ve FETÖ sinelarda!!!!!

Avatar
İslam Milleti 8 yıl önce

Bu alçak adam ve yandaşları çeşitli algı operasyonları ile vatandaşların aklını çeliyor.
HALKIM SİZ Kİ ASİL TÜRK MİLLETİSİNİZ MEVCUDİYETİNİZ BU VAKİTTEN SONRA İSLAM SANCAĞINI KORUMAK VE KOLLAMAKTIR LÜTFEN FEYTULLAH GÜLEN ALACAĞINA KARŞI DİKKATLİ OLUN

Avatar
tanay mukaddes 8 yıl önce

Yaradanin plani herseyin uzerindedir.pis vatan HAINI yaziklar olsun.Allahin laneti uzerine olsun...