Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

FETÖ'nün hastanesinde gizli kamera skandalı!

Terör örgütü FETÖ'ye hizmet ettiği için kapatılan İzmir'deki Şifa Üniversitesi Hastanesiyle ilgili skandallar bitmek bilmiyor. Terör örgütünün lideri için özel kat hazırlayan, örgütün birçok gizli toplantısına ev sahipliği yapan, kapanma sürecinden önce birçok değerli tıbbi cihazı kaçırmak isteyen ve kapatılarak Kamu Hastaneleri Birliğine devredilen hastanenin Basmane'deki binasında yapılan tadilat sırasında, hemşirelerin giyinme odasına yerleştirilmiş ses alma özelliği de gizli kamera düzeneği bulundu. 

Hastanede 16 ayrı odaya takip

Bu arada, binanın 2. katında hemşirelerin giyinme odasında ortaya çıkan prize monte edilen ve ses kayıt özelliği de bulunan kameranın yanında binanın 16 ayrı noktasına çekinen kablolar bulundu. İncelemede kabloların bağlı olduğu cihazların örgüt üyelerinin devir öncesi çıkarıldığı değerlendirildi.

FETÖ'cülerin ilk sapıklığı değil 

Öte yandan, bu olayın FETÖ'nün İzmir'de ilk gizli kamera vakası olmadığı da öğrenildi. 2012 yılında, Bornova ilçesinde metro çıkışında gizli kamerayla bir üniversite öğrencisinin etek altı görüntülerini çekerken yakalanan FETÖ'nün dershanesinde öğretmenlik yapan Fatih Ç'nin dosyası da örgütün abilerinin devreye girmesiyle paralel polisler tarafından deliller yok edilerek kapatılmıştı. Dosyayı kapatan polislerin, karşı çıkan meslektaşlarını da sürdürdüğü ortaya çıktı. Fatih Ç'de ele geçirilen anahtarlık şeklindeki gizli kamerada ve evinde yapılan aramada el konulan bilgisayarında çok sayıda gizli kamera ile çekilmiş sapıkça görüntüler ele geçirilmişti. 

ÖRGÜT DELİLLERİ YOK ETTİ

Deliller terör örgütünün talimatıyla o dönemde İzmir Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapan Emniyet Müdürü Özgür Duman ve Ahlak Büroda çalışan amir, komiser ve memurlar tarafından yok edilmişti. Olayın ortaya çıkmasının ardından müdür ve polisler hakkında dava açılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.