Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

FETÖ'nün kilit isminden küstah tehdit!

Kütahya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, kriptolu mesajlaşma sistemi olan 'Bylock' yazılımını geliştiren ekibin içerisinde olduğu iddiasıyla gözaltına alınan eski TÜBİTAK üst düzey yöneticisi 46 yaşındaki Mesut Yılmazer tutuklandı.

KÜSTAH TEHDİT

Bu arada, zanlının yanında taşıdığı çantada çok sayıda örgütsel evrak ve doküman ele geçirildiği belirtildi. Mesut Yılmazer'in polisteki ifadesinde,"Siz beni sorgulayamazsınız. Yakında hepiniz tutuklanacaksınız ve bunların hesabını vereceksiniz" dediği öne sürüldü.

BİR DÖNEM İZMİR İL İMAMLIĞI YAPMIŞ

Söz konusu adrese operasyon düzenleyen KOM ve Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçmaya çalışan Yılmazer'i evin yakınındaki tren yolu üzerinde yakaladı. Zanlının yanında taşıdığı çantada çok sayıda örgütsel evrak ve doküman ele geçirildiği bildirildi.Kriptolu mesajlaşma sistemi olan "Bylock" yazılımını geliştiren ekibin içerisinde olduğu iddia edilen Yılmazer'in, geçmişte bir dönem FETÖ'nün ''İzmir il imamlığı'' görevinde de bulunduğu öne sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.