Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Fetö'nün tetikçisi Katil polis için panikledi!
Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov'un silahlı saldırıya uğramasının ardından manipülasyona girişen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) tetikçisi Emre Uslu, yapmaya çalıştığı algı operasyonunu yüzüne gözüne bulaştırdı.

TWEETİ SİLİP KIVIRMAK ZORUNDA KALDI

Önce saldırgan Mert Altıntaş'ın imam hatipliye benzediği şeklinde skandal bir iddia ortaya atan Uslu, Altıntaş'ın FETÖ ile bağlantılarının ortaya çıkmasının ardından tweetini silip özür dileyerek kıvırmaya çalıştı.

"Rus elçiyi vuran teröristi İHL'lilere benzettim yanıldım. Tüm iHL'lierden özür dilerim" diye yazan Uslu, bağlantıları FETÖ'yü işaret eden saldırganın AK Parti'nin İslamcı polisi olduğunu ileri sürdü.



PANİĞE KAPILDI, İYİCE ÇUVALLADI

Altıntaş’ın 15 Temmuz darbe girişimi sırasında geçici görevle Diyarbakır'da olduğu ve 16 Temmuz günü 2 gün izin alarak Ankara’ya gittiği ortaya çıkmıştı. Saldırganın Diyarbakır'dayken aldığı raporda verdiği ev adresinin ise FETÖ'nün yayın organlarından Today's Zaman gazetesinin Ankara temsilcisi Abdullah Bozkurt'a ait olduğu kaydedilmişti.

Paniğe kapılan Uslu ise belgenin sahte olduğunu savunarak Ankara'da çalışan polisin Diyarbakır'dan nasıl izin alacağını sorgulamaya başladı. Belgeyi paylaşanlara hakaret etmeyi de ihmal etmeyen Uslu daha sonra bu tweeti de silmek zorunda kaldı.

İşte FETÖ tetikçisinin akıllara ziyan tweeti:



Uslu'nun yalanlamaya çalıştığı rapor:



YENİAKİT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.