Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

FETÖ'nün "Trump" rüyası

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, cezaevlerine iletilen mektuplar ve  tutukluların birbirlerine gönderdikleri notlarda anlatılan rüyalarla FETÖ  mensuplarının moralleri yüksek tutulmaya çalışılıyor.

FETÖ üyelerinin de tutuklu bulunduğu bir cezaevinde, örgüt üyelerinin  birbirlerine gönderdikleri belirlenen not kağıtları ele geçirildi. Not  kağıtlarında, ABD Başkanı seçilen Donald Trump'la ilgili bir rüyaya yer verildi.

"TRUMP NAMAZ KILDI"

Rüya, notlarda şu ifadelerle anlatıldı:

"Bir garip rüya gördüm. Rüyamda Trump Amerikan Başkanı olmuş, ekibiyle  beraber Türkiye'ye ziyarete geliyor. Yanımda tanımadığım ama yakın bir arkadaşım  olduğunu bildiğim biri ile heyete mihmandarlık yapıyoruz. Trump, cami ziyareti  yapıyor. Ben arkadaşıma, 'İslamofobi hususunda kötü imajını düzeltmek için böyle  yapıyor' diyorum.

Trump, camiden çıkıyor. Adam çirkin, iri yarı, saçları siyah. Ben  arkadaşa, 'Televizyonda adamın saçları sarıydı boyatmış' demek ki diyorum... Daha  sonra Trump namaza duruyor. Arkadaşım, 'Biz de namaza duralım' diyor. Ben,  'Yerler çok temiz değil evde kılarız' diyorum. Trump'ın arkasında kendi  heyetinden takım elbiseli erkekler tek sıra saf halinde namaza duruyorlar. Ancak  dikkatimi çekiyor, Trump'ın namazında rüku ve secde yok. Adamın cenaze namazını  kıldığını uyanınca fark ettim."

Not kağıtlarının son bölümünde rüyayı anlatanın, "Sabah kalktık,  televizyonu hemen açtım, 'Amerika'nın yeni başkanı Trump' diyordu." ifadeleri yer  aldı.

Adalet Bakanı Bozdağ, AA'ya anlatmıştı

Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olan Adalet Bakanı Bekir  Bozdağ da örgütün rüyalar üzerinden çalışma yaptığını, sahte rüyaların dışarıdan  cezaevine sokulduğunu veya cezaevleri içerisinde yayıldığını ifade etmişti.

Bozdağ, paylaştığı bir örnek rüyaya ilişkin, şunları kaydetmişti:

"ABD seçimleriyle de biraz irtibatlı bir rüya bu. Bir tanesi diyor ki  'Rüyamda bir kaynar kazan gördüm. Kaynıyor, Yarabbi bu ne zulüm diyorum, sonra  bir baktım, kendimi bir konferans salonunda buldum. Orada bir hanımefendi var.  Ona derdimizi anlattık, bizi dinledi. (Ben size yardımcı olacağım) dedi. Sonra da  bize kartını verdi, (Ben ABD başkanıyım, ne zaman isterseniz beni  arayabilirsiniz) dedi'. Bu, cezaevlerindeki konuşulan rüyalardan birisi. Bir  tanesi, Peygamberimiz Malatya Cezaevi'ne gelmiş, bayram namazı kıldırmış.  Duvarlar kalkmış, herkes saf olmuş. Şimdi öbürü 'Ben görmedim' diyor, diğeri  'Senin imanında sıkıntı var. Nasıl görmezsin, ben gördüm' diyor. 'Gördüm' diyen  rüyayı uyduran veya yaymakla görevli olan kişi. Bir sürü sahte rüyalarla  içerideki insanları motive etmeye çalışıyorlar. Çözülmelerini engellemeye  çalışıyorlar."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.