Öne Çıkanlar rus tırları Tuğrul türkeş yangın bomba simon kjaer

FETÖ'ye sahip çıkan ABD'li general YPG'yi ziyaret etmişti

FETÖ'nün orduya sızmış olan teröristleri, kendilerine emanet edilen tank, top ve uçaklarla Türk milletine açıktan savaş açtı, darbe yapıp ülke yönetimini eline almak için her türlü çılgınlığa girişti.

Milletin sokaklara çıkmasıyla püskürtülen darbe girişiminin ardından, darbecilerin Amerika başta olmak üzere birçok Batı ülkesinden de desteklendiği ihtimali giderek güçleniyor.

FETÖ'CÜLERE 'MÜTTEFİK' DİYEN GENERAL

Son olarak Ortadoğu'daki Amerikan operasyonlarını yöneten CENTOM'un komutanı General Joseph Votel, darbe girişiminde bulunan FETÖ'cüler için "Amerikanın Türk ordusundaki yakın müttefikleri tutuklandı" ifadelerini kullanmıştı.



PKK'YI KOBANİ'DE ZİYARET ETTİ

Aynı general, geçtiğimiz ay Kobani'de PKK/PYD'lilerle bir buluşma gerçekleştirmiş, IŞİD'le mücadele adı altında terör örgütü PKK'ya destek olduklarını açıklamıştı.

Votel ayrıca Amerikan silahlarının PKK'ya ulaştırılmasında da kilit rol oynuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.